Ervam16 Iremgokce inş döner canım ben bu yurt dışındaki bebek dönmesi için yapılan egzersizlerden yaptım çokça işe yaradı galibA bende🤲🏼Çok şükür🥳
TubaKorkmaz Iremgokce yok birşey yapmadım döndü ama sezaryan oldum gene :) dönmesi birşey ifade etmedi
Guguk Iremgokce o hareketler 36. Haftada yapılıyor zaten şu an çok erken ki büyük ihtimalle kendi kendine döner vakti gelince. Bebeğin dönmesi için hareketler yazın görsellerde de çıkıyor
Iremgokce Guguk doktorum dönemsi gerekirdi ama bir iki hafta daha süresi var dönebilird dönmeyebilirde dedi
Iremgokce Gktrkzbn2020 ben pek anlammaıştım aslında ama dün komtrolde doktor bak bebeğin kafası burda diyip göğsümün altını gösterince anladım eğilirken falan çok zorlanıyorum sıkışıyo gibi oluyo böyle sert birşey hissediyorum orda
Tazeanne0134 Iremgokce ne demek canım valla ben hep öyle dua ederim dua'm normal doğumdan yana ama bebeğim için ne sağlıklı olacaksa o olsun isterim
hicran37 Iremgokce doktora göre bi sıkıntı yok görümcelerim çok erken dönmüş diyip telaşa girdiler sadece