mgbskn Iremgokce bizim kız inat çıktı 38 haftalık olduk hala makat geliş yarın kontrolümüz var sezaryen için gün alıcaz artık
MelekEzgi hicran37 bebeklerin %50si 28. haftada döner. %90ı 36-38 hafta arası dönmüş olur. Şaşıranların çoğunun bebeği muhtemelen geç dönmüştür. Benim kayınvalidemde çok şaşırmıştı. Bebek dönünce hemen doğacak zannetti. 😂 Ama normali bu. ☺️
Tazeanne0134 Iremgokce olmaz kuzum inşallah Rabbim'den geldikten sonra da napacan yapcak bişe yok sezeryan olursun balım takma üzülme bebeğin sağlıklı olsunda sanada ona da bişe olmazsın da hakkınız da hayırlısı olsun inşallah canım
Iremgokce Guguk baktım internetten birkaç yöntem var ama egzersiz gibi değil sizin bildiğiniz bir site varsa linkini atarmısınız
Guguk Iremgokce o hareketler 36. Haftada yapılıyor zaten şu an çok erken ki büyük ihtimalle kendi kendine döner vakti gelince. Bebeğin dönmesi için hareketler yazın görsellerde de çıkıyor
Ervam16 Iremgokce inş döner canım ben bu yurt dışındaki bebek dönmesi için yapılan egzersizlerden yaptım çokça işe yaradı galibA bende🤲🏼Çok şükür🥳
Deletedmom6 Iremgokce 31. Haftamda gittiğimde dönmüştü telaş yapma canım herkesin bir olmuyor zaten dönsede kısa zamanda döner. Doğuma yakın döner seninkide.
kr1907 Iremgokce ya bizimki de 32 de baş aşağı idi 3 önce gittik yani 34.haftada makat duruşa zgeçmiş hiç hissetmedim
Iremgokce kr1907 yaa hissedilmiyo deemekki ama ben kafasını hissediyorum aşağıda olmadığımı kaburgama batıyo çünkü kafası
Gulfem07 Emin_e benim 31 oldu popo üstü oturuyor :)otursun otursun dedim doktora da için rahatladı kasılmalarım oluyor çünkü benim.
Slnbsr Iremgokce sırt üstü yatma, genelde soluna yatmaya çalış, bide dört ayak üstünde dur hem bebeğin en sevdiği pozisyon hemde dönmesine yardımcı olur.