Cigdem30 Mehtapakgl akıntı hep olur her bayanda sadce azaltabilirsin tamamen yok edemezsin akintiyi o yuzden takıntı etme cok
Mehtapakgl Cigdem30 normal akıntı doğal yumurta akı gibi ona bir şey dediğim yokta b3ni ki beyaz ve kötü kökü oluyor.
Serap46 Mehtapakgl canım ben üniversitedeyken ilk yıl kız yurdunda kaldığımda öyleydi asla geçmiyodu ve tüm oda aynı dertten muzdaripti sonradan anladık ki çamaşır makinasını ortak kullanıyodu herkes 30la 40la yıkıyosun o mikroplar ölmüyor belki seninkinin tekrarlamasının sebebi de budur. Ne zaman o yurttan çıktım şu illet geçti.
Mehtapakgl Serap46 60 derecede yıkıyorum genelde sadece iç çamaşırlarım oluyor başka bir şey karıştırmuyorum
Elifaka 1 lt suya 1 cay bardagi sirkeyi katip onla teharet alin o temizler insallah doktor onermisti.. ve gunde 3 lt su
Nurkyn seher_unl seher_unl su ile alakası yok ben 6 günde 20 litre en az su içerim fazlası vardır hatta.. bendede var akıntı
Ipek86 Mehtapakgl canim, ic camasirini coraplarla birlikde yikama mesela.. Corapdan mantar gecebiliyor. Birde mikrop kiran deterjan oluyor, yani almanyada var türkiyede varmi bilmiyorum,ondan kullanirsan sorun yasicani sanmiyorum
Akurt Mehtapakgl canim belki esinde enfeksiyon vardir iliskide sana geciyo olabilir. Ben bekarken cok cektim o mantardan hatta dugunden 1 gun once bile vardi kasintim cok sukur evlendigim gunden sonra kurtuldum. Bide sirkeli su oneriyolar genital bolgeyi sirkeli suyla yikamak ben onu da denedim ama tedavi goruyomussun doktora sormadan deneme
Selvaelyenn Mehtapakgl iç çamaşırlarını mutlaka ütüle ben çok faydasını gördüm. Birde tuvaletten sonra bölgeyi yaş nemli bırakma. İçinii hiçbir katkı maddesyle yıkama canım. Birde neyle temizliyorsun özel bölgeni. Onu değiştir. Yani ağdaysa jilet yap mesela. Bunlar etken. Benm kardeşm hastanede çaliyor o söylemişti.
lilayda Mehtapakgl eşinin temizliği de önemli canım bu konuda. Belki onda bi sorun vardır hastaligi falan var mi