Gkhnm97 Canm akinti bendede oluyodu hamile kalmadan önce sogan kürü uyguladim akintim falan kesildi sogan kürünü deneywbilrsin gebe kalmayada yardimci arastir netten tabi hamile kalinca yine basladi suan ilaclar falan benim yine gecmiyo 😑
Mehtapakgl Gkhnm97 ya ben o soğan kütübü denedim bir 10 gün falan ama faydasını görmedim. Hiç bir etkisi olmadı.
Gkhnm97 Mehtapakgl bakalim tekrar dene canm yemeklik sogandan yaptin demi saracoglu o sogan olcak digerleri degil diyoduda
Mehtapakgl Gkhnm97 evet aynen yemeklik soğandan. Ben adet bittiği gün başlamıştım. Yine öyle mi yapayım
Birgul-05 Mehtapakgl akıntı bende de vardı enfeksiyon sorunu yaşadım baya. Aile hekiminin bana söylediği gibi hareket ediyorum. Wcde temizlenirken arkadan öne değil önden arkaya temizlenmeye özen göster aynı peceteyi kullanma. Bı de ilişkiden önce eşinin temiz olması lazimmis. Buna da çok özen gostermelisin. Bol bol su iç. İç çamaşırını da temiz tut kesinlikle günlük ped kullanma o daha kotu peçete kullan akıntı geldiği gibi de degistir. Umarım geçer. Çok geçmiş olsun
Ikbalper Mehtapakgl valla canım ben hafif kaşıntı yanma vs olduğunda direk beyaz sirkeyi makyaj temizleme pamuklarına döküp siliyorum. Birkaç kez tekrarladığımda kesiliyor akıntıda yanmada belki işine yarar dene bakalım 🤷♀️😊
nilly Mehtapakgl temizliğe dikkat edip bol su içmek lazım. Ama aşırı sabun kullanınca da kendi yapısı bozuluyormuş o yüzden alt tarafı çok sık sabunlamamak lazım. Bi de bu tip tedavileri eş ile birlikte görmek lazım. Çünkü eşler arasında sürekli yer değiştirir bu tip bakteri virüsler.
zelis63 Mehtapakgl canm bir arkadaşmda aşırı şikayetçiydi duşa girdiği zaman küvet varsa küvet yoksa bir leğene sıcak suyla bol tuz koymuş soğuyana kadar içinde oturmuş iyi geldiğini söylemişti sende bir dene istersen