Mehtapakgl ilkanneligim söylenenlerin bir çoğunu yapsamda bazılarını yapmadığını farkettim. Çok teşekkürler gerçekten.
seher_unl Mehtapakgl bol su tüketimi en önemli şeylerden biri yanınızda sürekli matara bulundurun elinizin altında olunca ister istemez insan içiyor birde korunmalı cinsel ilişki tercih edin eşinizden de etkileniyor olabilirsiniz 😬
Nurkyn seher_unl seher_unl su ile alakası yok ben 6 günde 20 litre en az su içerim fazlası vardır hatta.. bendede var akıntı
Mehtapakgl Belirsiz birleşme öncesi genital bölge temizleme spreyini ilk defa duydum. Çok teşekkür ederim gerçekten.
lilayda Mehtapakgl eşinin temizliği de önemli canım bu konuda. Belki onda bi sorun vardır hastaligi falan var mi
Gzmozcetin Mehtapakgl canım bence eşinde bir doktora görünsün idrar tahlili veya başka bir şey isteyebilir
Mehtapakgl ylzzz mantar mi enfeksiyon mu anlamıyorum ki. Şekerden uzak duruyorum. Ama aşırı su içtiğim söylenemez. Ama artık bol bol su içeceğim
Ozican Mehtapakgl burda bi hanımefendi böyle bir konu açtı sonra eşiniz de tahlil yaptırsın falan denildi sonra yaptırmış eşinde problem varmış ondan sordum açıkçası. Umarım düzelir en kısa zamanda
Derya3535 Ben onu normal diye biliyordum gene akıntı oluyo bende ama kokusuz bekarlığımdan beri oluyor çok şükür sağlığımdada bir sıkıntı yok hatta tanıdığım çoğu kadındada oluyor bu durum. Kılozet kullanmıyorum sürekli temizde tutuyorum. Bence normal yani.
Deletedmom00260 Mehtapakgl Bende de aynı sorun vardı. Geçmiyorsa kronik hale geldiği için oluyor. Şükür bende geçti. İlaç kullandım doktorum organik elma sirkesi ile vajinal duş tavsiye etti onu da her gün yaptım. İki ay sonunda hamile kaldım. Hamileliğimin ilk zamanlarında da akıntım oldu ama şu an yok şükür. Çamaşırlarını granül sabunla yıka 90 derecede. Mutlaka ütü giy. Yoğurt ve kefiri bol tüket canım.