kubra_byk 40+4 günlük oldum hiç bir belirti yok ne nişan ne ağrı ne suyum doktor yarına suni sancı ile doğumu başlatalım dedi korkuyorum doğrusu ikinci doğumum bebekte olmaz inşallah bi sıkıntı
Canmoglm Genc_anne_adayi canım hayırlı olsun benim sormak istediğim tarçınlı su birliktelik vs ne zaman yapmaya başladın yani yapar yapmaz sancıların mı başladı nasıl oldu
Raniniii Genc_anne_adayi rabbim saglikla büyütsün canim ne güzel anlatmissin bizi de bilgilendirmiş oldun senin sayende tarcinli suyu duydum deniycem insallah 🤲
Fatmanur_yakup17 Genc_anne_adayi ağlattın 😭🧡 Rabbim uzun ömürler versin hayırlısıyla inşallah hepinize ❤️
BlackLife Genc_anne_adayi şuan doğumuna 2 gün kalan bir anne olarak , iki gözüm iki çeşme içim titreyerek oludum. Allah bağışlasn...
Genc_anne_adayi Ozlem35 amacım ağlatmak degildi hep Gül'ün inşallah 🙏🙈 darısı başına güzel anne adayı🤰
Genc_anne_adayi Tazehamis aynı gün doğum yaptım ama direk ondan oldu diyemem sancilarim vardı zaten o gün iyice arttı diyelim
Genc_anne_adayi Adige09 evet canım devlette doğum yaptm iyikde almamslar sezeryana diyorum doğumdan sonra çok kolay oldu çünkü bana
Adige09 Genc_anne_adayi bende devlet istiyorum bakalım cunku dogum basli basina kendi yaptigin gerceklesen bi olay %5 ebe ve doktorlara iş düşüyor o sebepten bir aksilik olmazsa devlet istiyorum.Özelde NsT 'ye bile para veriyoruz da burda artik müşteri gibi görülmek istemiyorum
Genc_anne_adayi Aynuradem teşekkür ederim. Ne yersem bebeğe yarıyordu çok kilo alıp ta doguramam korkusundan yaptm onca şeyi iyiki de yapmşm bebişime kavuştum
Genc_anne_adayi sultan-mrt-35 çok teşekkür ederim 🥰 herşeyin hayırlısı. Sizde şag salim alırsınız kucağınıza inşallah