Genc_anne_adayi _tugce bende oyleydm bu şekil doğurmak nasıl oldu hakkinizda hayırlısı olsun inşallah 🙏
sydayldZ Genc_anne_adayi Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizlere olsun 🙏 🌺 cubuk tarcını mı kaynatıp içtin canım?
Duuyguum Genc_anne_adayi peki birşey daha sorucam son adet tarihine göre mi bu hafta da doğurdun canm
Aslihanfs Allahım analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah, kız ağlattın helal olsun azmine hayran oldum. 🤩💓
Sirin_beyza Genc_anne_adayi helal olsun canm çok güzeldi inan hayretler içinde kaldım çok güçlü bir annesin
Ozlem35 Maşallah çok güçlü bir annesin,Allah sağlıklı uzun ömürler nasip.etsin evladına.Aglattin vallaha okurken güzel anne 🤗👏👏🧿
Genc_anne_adayi Ozlem35 amacım ağlatmak degildi hep Gül'ün inşallah 🙏🙈 darısı başına güzel anne adayı🤰
Tazehamis Genc_anne_adayi tarçınlı suyu kac haftalıkken başladın başladıktan kac gün sonra doğum oldu birde benim bildiğim tarçınlı zencefili karanfilli kür seninki de aynı mi acaba
Genc_anne_adayi Tazehamis aynı gün doğum yaptım ama direk ondan oldu diyemem sancilarim vardı zaten o gün iyice arttı diyelim
Havva1212 Genc_anne_adayi canım hayırlı olsun. Rabbim sağlıklıuzun ömürler nasip etsin. Tarçınlı suyu nasıl yaptn acaba birde içtiğin gün mü sancı geldi
Adige09 Canım devlette mi doğum yaptin ? Allah anali babali büyütsün 🙏🏾 gozlerim doldu... Sezeryan nasil yapmazlar ya o anda ben ortalığı yikarim
Genc_anne_adayi Adige09 evet canım devlette doğum yaptm iyikde almamslar sezeryana diyorum doğumdan sonra çok kolay oldu çünkü bana
Aynuradem Genc_anne_adayi neden illede dogmasi icin ugrastin cnm sicak suya falan oturman iliskiye girmen 40haftaya kadar zamanin warken orasini anlamadim bu yüzdenmi cok zorlandin acaba🤔gözün aydin bu arada darisi bizlerin basina
Genc_anne_adayi Aynuradem teşekkür ederim. Ne yersem bebeğe yarıyordu çok kilo alıp ta doguramam korkusundan yaptm onca şeyi iyiki de yapmşm bebişime kavuştum
sultan-mrt-35 Genc_anne_adayi okurken gerçekten gözlerim doldu 38+6 dayız bizde ne zaman gelicek bakalım bekliyoruz heyecanla . Sağlıkla kalın bebeğinle
Genc_anne_adayi sultan-mrt-35 çok teşekkür ederim 🥰 herşeyin hayırlısı. Sizde şag salim alırsınız kucağınıza inşallah
Myisland Genc_anne_adayi Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun inşallah. Zor olmuş ama sonu güzel olmuş. Rabbim daha zorluk göstermesin inşallah. Darısı bizim başımıza
Eloweim Ne kadar güzel yazmışsın allah bana da nasip etsin normal doğumu çok merak ediyorum 38 im bende🙈
Pinartaburagasi Genc_anne_adayi tüylerim diken diken oldu canım okurken 😇 rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah 🥰 😍