bakirci Genc_anne_adayi ağlayarak okudum, ne mutlu size. Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Size de evladınızla eşinizle hayırlı uzun ömür versin.
Genc_anne_adayi bakirci çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için 🤲 Rabbim herkese nasip etsin inşallah 🙏
Sedaysn Ağlaya ağlaya kendimi yerine koyarak okudum çok sabırlıymışsın. Biz 29.haftadayız ve benim canım aşırı tatlı normal doğum istiyorum ama çok korkuyorum 😩 Rabbim analı babalı büyütsün inşallah gözünüz aydın ❤️😍
Hanmet Genc_anne_adayi gözünüz aydın olsun inşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah.. Bu arada devlet hastanesindemi doğum yaptınız ?
Adige09 Genc_anne_adayi kadın doğum dusunuyorum ben de en garantisi ve sagliklisi oturmuş bir düzen aninda müdahale.hem de sünnet olucaz biz 😂 ufakcik alicaklar
Fasulyem22 Genc_anne_adayi hayırlı oksun öncelikle. Yarın suni sancı ile doğumum var. Sormak istedigim ise suni sanci normal sanci dan daha mı şiddetli oluyor acaba
Adige09 Genc_anne_adayi bende devlet istiyorum bakalım cunku dogum basli basina kendi yaptigin gerceklesen bi olay %5 ebe ve doktorlara iş düşüyor o sebepten bir aksilik olmazsa devlet istiyorum.Özelde NsT 'ye bile para veriyoruz da burda artik müşteri gibi görülmek istemiyorum
Genc_anne_adayi Adige09 gerçekten de doğum para verilmemesi gereken bir olay çünkü bizim vucudumuzla gerçekleşiyor. Ve sadece Rabbime bağlıyız o yüzden onca para dökmeye gerek yok
tugbatanfer Genc_anne_adayi tüylerim diken diken okudum :) oğlunun kahraman bi annesi var darısı bize😍
tugbadm Genc_anne_adayi Genc_anne_adayi kuzum tebrik ederim maşallah 🧿 hayırla büyüt evladını tarçın yaptım sıcak suya oturdum dedin ya hepsini aynı gün mü yaptın acaba
Genc_anne_adayi tugbadm teşekkür ederim kuzum öncelikle. Evet hepsini aynı gün yaptm biraz çılgınımdır da😆
Hzr_7714 Genc_anne_adayi Duygusallastim okurken neguzel bir hikaye allah evladinizi size bagislasn hayirli saglikli bir evlat olsun insaallah ❤🤗