Eveet sıra bana geldi. Artık benim de bir hikayem var. Şimdiden söyleyim çok uzun olacak çünkü ben bu yazıyı yazmanın hayalini çok kurdum ve nasip oldu çok şükür 🤲🙈
5 aylık evliydim hamile olduğumu öğrendim iki gün sonra bir düşük yaptım ve kürtaj oldum çok üzüldüm ama hiç isyan etmedim çünkü en azından hamile kalabiliyordum bu bile benim için çok büyük şükür sebebi🙏 düşükten sonra hiç adet görmeden hamile kaldm tekrar çok istiyordum kanamam bittikten sonra korunmadım 🤪 gel zaman git zaman bir oğlum olacağını öğrendim hayalim küçüklükten hep bir kız çocuğuydu ama nedense evlendikten sonra oğlum olacağını hep hissettim ve hislerimde yanılmamışım🥰
Bulantısız ve bol mide yanmalı geçti hamileligim çok kilo almadm 50 kiloyla hamile kaldm 65 le doğum yaptım şu an kacım bilmiyorum 😁
35+4 de erken doğum riski geçirdim buraya da yazmıştım bilen bilir ama bekledi oglum. Gün geldi çattı 38+1. Ben artk o kadar çok doğurmak istiyordum ki yapmadğm şey kalmadı. Tarçınlı su kaynattm içtim sıcak suya oturdum ve cinsel beraberlik yaşadık. Ardından bende bir sancı tuttu. Bekledim geçer mi diye yok belimden kasıklarima vuruyor sırt üstü uzandım ama olmadı kalktm anneme mesaj attm bekle gecmezse haber et dedi tamam dedim. Aradan bir saat geçti git gide artıyor belim ortadan ikiye ayrılıyor sanki.
Kayinvalideme mesaj attm eşim gitti aldı getirdi. Sen çok kötüsün bı acike gidelim dedi gittik bu arada gece yarısı oldu 38+2 ye döndük. Açılma baktılar 2 cm. (3 haftadır aynı) nst bağlandım normal sancılar çıktı ama ben duramıyorum yerimde. Acildeki ebe biseyler ye gel dedi yedim gittim tekrar nstye baglandm gerçek sancilarim çıktı hem 100lerde ben duramıyorum yerimde. Ebe yatış verelim ama doğuradabilirsin doğurmayadabilirsin dedi riske atmak istemedik ve yatış yaptk saat oldu sabah 5. Odama çıktım sancı çekiyorum hala saatin 9 olmasını bekledik doktor geldi açıklığa baktı aynı kabul edersen suni vermek istiyorum dedi sebebini sormadan kabul ettim çünkü çok sancı cekiyordum. Sancı odasına indik bana suni sancı bağlandı kalcamdan bir iğne yapıldı ben uyuşmaya basladm. Bir yandan sancılar vuruyor. Suninin derecesini git Gide artırıyorlar tabi. Doğum salonunun önünde eşim bekliyordu izin alıp yanına çıktım ama nasıl basım dönüyor. O halimi gorunce üzülüyor eşim elimi tutup sabret dedi bana sarıldı öptü tekrar girdim sancı odasına. Gece saat 12 oldu açılmam aynı 🤦 suni bitti sabah doktor gelecek bekliycez dediler ben suninin ve iğnenin verdiği yorgunlukla bı güzel uyumuşum sabaha kadar. Olduk mu 38+3 🥴 tabi bana yemek su yasak. Sabah doktor geldi acilmama baktı ayni suni takın dedi tekrar benim sancılar kudurtmaya başladı ebe geldi açıklık aynı dedi kuru sancı çekiyorum eşime mesaj attm doktoru bul söyle beni sezeryana alsınlar yalvarrm diye bulmuş doktoru beni çağırdılar doktor ben isteğe bağlı sezeryana alamam dedi ama ben kıvraniyorum eşim o halimi gördü perişan oldu. Tabi benim acilmam 4 cm olmuş ama doktor bana söylemiyormus acı çektikçe açılsın diye ugrasym amaç bu. Benim umudum kalmadı tabi. Doktor tekrar aldı sancı odasına alttan suyumu patlattı demesin mi ebeye 6 cm benim gözler fal taşı gibi açıldı ve başlıyor benim hikayem💃 nst bağlandı baglamayn diyemedim artk çünkü geliyor küçük prens. 2 dk durdu nst yok olmuyor doktor çıkar çıkmaz söktüm ve lavaboya gittim klozete oturdum ıkındım sancı geldikçe daha çok ıkındım. Artk bitiyordu çünkü ve güçlü olmam lazımdı. Banyoya girip bacaklarıma kaynar sular tuttum sonra tekrar sancı geldikçe klozete oturup kenarlardaki demirlerden tutunup ıkındım. Ebenin sesi gelmeye başladı anladm odaya yaklastgni çıktım lavabodan. Ebe geldi baktı 9 cm çok az kaldı ama vajina üstündeki kemik çok basık ondan açılman olmuyormuş hadi bize yardım et güzelim bı an önce doğurtalım seni dedi her dediklerini yaptım bacaklarimi tutup geri çektim ıkındım ıkındım. Ve doğum basliyor başı geldi dediler hemen dogumhaneye aldılar beni. Çıktım çatala artk kafamdaki tek şey "bağırma ıkın bebeğinin sağlığı için " di. Ve öyle de yaptm başı çıkmıyor dediler doktoru çağırın vakum yapacağız dediler o an izlediğim bir haber geldi aklıma doğumda bebeğin başını vakumla çekerken omuzları kırılmsti. Ama doktor geliyor Allahım sen güç ver diye bağırdım ve ölümü göze alıp son gücümle ıkındım bebeğimi tehlikeye atamazdm. Doktor tam dogumhanenin kapısından girdi vakum yapmak için ama oğlum doğmuştu. BAŞARDIMM doğurdum oglumu. Evet zordu ama onun ağlama sesini duydum ya o an bende basladm ağlamaya kurban olurum annnem dedim.😭😭 Nasıl güzeldi hemen temizlediler oğlumu giydirdiler benim de dikislerim atıldı. Eşime haber ettiniz mi dedim ederiz dediler.
Odaya geçtik (sancı çektiğim oda). Telefonumu kaptm ve eşime mesaj attm gözümüz aydın oğlumuz doğdu askm diye. Nee sen benimle dalga mı geciyosun dedi. Şoktaydi çünkü hicbiseyden haberleri yok. Aradım ağlaya ağlaya doğurdum dedim eşim yemin ettirdi öyle inandı sesi titredi o an.artk çok güzel bir hayat bizi bekliyordu birimiz baba olduk birimiz anne elhamdülillah 🤲
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏 biz 3 günlük olduk bile. Çok iyiyiz şükürler olsun. Kimseyi korkutmak için yazmadm herkesin hikayesi farklı benim zorlu ama sonu çok güzel bir doğumum oldu. Bütün hamilelere hayırlı doğumlar diliyorum ve bebek isteyenlere en kısa sürede bu müjdeli haberi almayı nasip etsin inşallah 🙏
Sorularınız varsa vakit buldukça cevaplarm. Hepiniz kendizine iyi bakın 🥰