Afratatli Zehra321 aynen bende bide avmnin açılışı vardı 200 tl Ye 50 tl indirim çeki veriyorlardı ordanda 200 tl kazandık 700 denk geldi hediye çekiyledir eksiklerimi alicam yada hamak alicaz e bebekten
Afratatli Mrvm005 valla ne yalan söylim o kadar veremem 900 e aldık travel sistem 2 pusetli şimdilik kullanmadik ama görünüş falan çok güzel
Mrvm005 Afratatli 2500 den dusmus bize gayet uygun geldi. Travel sistemi esim yokken kolaylikla halledemem otobuse binme davasi kapatma olayi falan olamaz. Arabamizda kucuk zaten uzun surec kullanilacagini dusundugunde travel sistemde goruyorum cocuk buyumus ayaklari o alttaki demir kismi gecmis cocuk zorla sigmaya calisiyor. Esime gosterdim denk gelince o ne yaa dedi biz cocukken kollar bacaklar acik kalirdi kucuk gelirdi kiyafetimiz onun gibi dedi 😊😊 bence genis dusunmek lazim suan her yer traver sistem dolu ama ben kullanisli oldugunu kesinlikle inanmiyorum
Mebos Afratatli almadıysanız sizde bakabilirsiniz rahat kullanışlı hafif bir araba baya baktım bende ya kraft ya buydu buna karar verdim sonunda
Afratatli Selintetik alın çok güzel durusu falan ben çok beğendim bu fiyata en güzeli ve kalitelisi bu bence
Kubra2503 Biz de ebebekten Nuna pepp next aldık , puseti de avionout markasıyla uyumluydu onu tercih ettik.Hem cok hafif hem cok kullanıslı henüz kullanmadık ama şimdiden cok memnunuz:)
Kubra2503 Mrvm005 bir de nuna ya bakın isterseniz ebebekte ,kraft solid i ben de cok beğeniyordum ama gezdiğimiz bütün mağazalarda çok ağır olmasından bahsettiler katlanışı cok kolay ama çok ağır
Mrvm005 Kubra2503 bnde esime dedim agirligina baktin mi diye baktim iyiydi dedi ama bu dediginize de bakayim bi
Ketenprenses_4747 Afratatli iyiki almışsın erken biz her şeyi son aya bıraktık eşim simdi diyor bebrk arabası almayalım simdi 😔
Eylotti Mrvm005 bende aynı fikirdeyim trawel istemedpim için yakın zamanda doğum yapan tüm arkadaşlarımda alma sakın uyarusınyaptı. Kraft you aldık 11/11 indiriminden aldım gayet güZel duruyor. Doğumdanmitibaren kullanılabiliyor birde.
Kardanadam05072013 Casual Air dusunuyorm bende üzerindeki portbebesiyle kapanma özelliği varmış her travelde olmuyor hemde hafif bir araba