Afratatli Arkadaşlar e bebekten baby plus ganyon travel sistem bebek arabası aldım kullanan varmı memnun musunuz
Mebos Afratatli yengem aldı ama baya ağır pusetiyle felan zorlanıyorum dedi biraz kaba bir araba bende gördüm
Yazbebisi Bendaha arastirma asmasndaym bebek arabasi konusnda fikirlerinizi paylasirmisinz yoyko olan marka begendm fiytida uygun ama kararsizim
Symsglm Yazbebisi bende bu arabayı düşünmüştüm ama internette biraz araştırdım çok şikayetçi olan var tekerleklerinin bilyeleri çok çabuk dağılıyormuş ve müşteri hizmetlerinde doğru düzgün muhattap bulamıyorlarmış
Afratatli Selintetik alın çok güzel durusu falan ben çok beğendim bu fiyata en güzeli ve kalitelisi bu bence
Yazbebisi https://www.hepsiburada.com/yoyko-elegance-travel-sistem-bebek-arabasi-3-in-1-gri-silver-p-HBV00000BHFI7?magaza=Hepsiburada&utm_source=sm&utm_medium=facebook&utm_campaign=dpa-bebekarabasiotokoltugu-vcoratc1day-ao&utm_content=feedads&utm_term=6809&wt_sm=facebook.feedads.6809.dpa-bebekarabasiotokoltugu-vcoratc1day-ao
Ketenprenses_4747 Afratatli iyiki almışsın erken biz her şeyi son aya bıraktık eşim simdi diyor bebrk arabası almayalım simdi 😔
Mrvm005 Kraft in solid bebek arabasi suan indirimde. Ben travel istemedigim icin incelesim cok iyi geldi bize. En azindan katlanmasi tek parca. 1700 e en ucuzu suan civilde. Tavsiye ederim inceleyin. Biz almayi dusunuyoruz cunki
Afratatli Mrvm005 valla ne yalan söylim o kadar veremem 900 e aldık travel sistem 2 pusetli şimdilik kullanmadik ama görünüş falan çok güzel
Eylotti Mrvm005 bende aynı fikirdeyim trawel istemedpim için yakın zamanda doğum yapan tüm arkadaşlarımda alma sakın uyarusınyaptı. Kraft you aldık 11/11 indiriminden aldım gayet güZel duruyor. Doğumdanmitibaren kullanılabiliyor birde.
Mebos Afratatli almadıysanız sizde bakabilirsiniz rahat kullanışlı hafif bir araba baya baktım bende ya kraft ya buydu buna karar verdim sonunda