Yasemincelebi Kızlar bende prego quatro aldım 1250 lira ana kucağı + port bebe gayet kullanışlı. İzmir kemeraltı onur bebeden 😊
Elif1ekim la_tahzen Canım bu fiyat aralığında wellgro aldık miniçodan travel sistem ve çok kullanışlı ayrıca fiyatı çok uygun ona da bir bak istersen 3 arkadaşım kullanıyor öok güzel bende memnun olduklarını görünce aldım
BurcuEsiklii Wei-b 1011 gloria travel bebek arabasi canim bizimki. Tekerleklerinin küçük olması ve katlandiginda küçük ve hafif olması benim icin önemliydi. Kullanislilik olarak çok begendim😊
GulerDoganAslan Fiyatından çok fonksiyonları çok önemli, taşımakta zorluk çekecekmisin, tek elle açıp kapayacakmısın, sonucta bebeğin nerde o da orda olacak
Elifakcaaa CerenSelvi hangi uygulamadan buluyorsunz ikinci el acaba banada mantıksız geliyor yuksek miktarda ucret vermek
CerenSelvi Elifakcaaa en çok sahibinden.com ve letgoda var. Bir de tutumlu anne uygulamasından bakabilirsiniz ama sahibinden en iyisi 😇
Merveeatakan Kizlar istanbul bahçelievlerde olan varsa arkadaşım kendi arabasini satıyor tertemiz valla
momsruzgar la_tahzen ebebekte baby plus mustang travel sistem ana kucağı ile birlikte 700tlye aldım indirimden
aysenturna Bebek arabasina biraz fazla butce ayirdiysaniz eger stokke yi tek gecerim tum arkadaslarimda ondan kullaniyor çok memnunlar👍
jrarya aysenturna bayılıyorum onlara hele şemsiyelileri daha var doğuma ama bende stokke düşünüyorum 😻
aysenturna jrarya e bebekte suan da indirimde ara ara takip edin 😊 sadece ana kucagi biraz agir o kadar yoksa bebek arabasi gercekten mukkemmel
Derya38 la_tahzen bende almanyadayım karar veremedim beğendiğiniz kinderwagenın markası nedir 400 euro uygunmuş
Zagrozunannesi Abim 200 e baby care arabası almış bende 150 TL’ye buldum bi mağazada cıft yönlü 3 kademeli bence gezin başka mağazaları da daha uygun seyler vardır🤗benim için 870 tl çok pahalı ama sizin için nasıldır bilemem zaten 3 4 yasına gelene kadar anca kullanıyorlar hatta bazıları 2 yasına kadar bıle kullanmıyor ben o kadar para verılmesıne karsıyım🙂
Balkizim61 Bende almanyadanim springer ve ABC design arasinda kalmistim. Babyone ve babywalza gidip baktim ikisinede ve ordaki müsteri temsilcilerine sordum ABC design daha cok tercih ve daha iyi kullanisi dedi bende AbC design aldim 3 ü bi arada 609 euroya geldi Ki ikisine disindan bakinca ABC design daha saglam duruyo ve her yarim senede bir bakimini yapabiliyorsun orda eksiklik varsa arabada 2 seneye kadar karsiliyorlar Springer internette formlarda yorumlarida okudum gercekten 1 sene sonra kullandiktan sonra kinderwageni zor kapatma gibi sorunlari yasayanlar fln yazmisti. Sonucta ileriye dönük bebeginize kardes düsüncesi varsa biraz daha fazla verip 1 kere almakta fayda var 🙈😬☺ Lcy
Lcy Balkizim61 dogru abc de cok tavsiye ediliyor ... bende ya ona yada springer bakiyom nasip bakalim hangisinde 😀