Tugcerasim la_tahzen gittigidiyora bakın 199 liraya bile var travel sistem beğendiğiniz araba eğer kullanışlıysa verilirde o para bütçenize de uygun sa
Lcy Balkizim61 dogru abc de cok tavsiye ediliyor ... bende ya ona yada springer bakiyom nasip bakalim hangisinde 😀
aysenturna jrarya e bebekte suan da indirimde ara ara takip edin 😊 sadece ana kucagi biraz agir o kadar yoksa bebek arabasi gercekten mukkemmel
jrarya aysenturna ahh bu süper bi haber takip edicem daha 16. Haftaya yeni girdik diye erken diyorum ama indirime girerse bekleme sanırım son haftaları 🤩 çok teşekkürederim 🍀
BurcuEsiklii HaticeKutlu wei-b 1011 gloria aldık canım. Tekerlekleri küçük ve katlandiginda da küçük ve hafif oluyo o yuzden bunu tercih ettik😊
Newmomsila la_tahzen benim ilk bebeğim durumum da müsait ama görümcemden almayı kabul ettim tertemizdi neden olmasınki dedim ileride baston modele ihitiyac duyarsam alırım belki.ama 800genel fiyat yani bence alınabilir
HaticeKutlu BurcuEsiklii bende baktım o arabayı hoşumuza gitti sadece firmasını duymadığım içim bi sıkıntı da muhatap bulabilir miyiz emin olamadık bişi olmaz ya 😀 tayinciyiz biz memleket giderken bagaj açısından katlandığında çok yer kaplamayan bişi istiyorum 😌
Tubaaaa Gitti gidiyor sitesinden 299 liraya almistim daha bebegim dogmadi ama simdilik kalite yonunden sikintim yok
Sebosss la_tahzen valla biz Kraft Twist rlx travel sistem Bebek arabasını tertemiz ikinci el olarak bulduk letgodan 400 liraya aldım canım 😘 fazla pahalıya gerek yok bence ama yinede tercih meselesi tabiki
BurcuEsiklii HaticeKutlu ya canim ilk bebek olduğu icin haliyle bilmedigimiz markalari öğreniyoruz mecburen😊ben ankarada yaşıyorum ve burda avmlerde falan sık sık gördüğüm bir modeldi zaten😊bu araba kapaninca hic yer kaplamiyo canım aparatini cikariyosn bi tek iskeleti kaliyo o da rahatca her yere sigiyo😊
Epelinkiran Bende travel sistem düşünüyodum 800den başlıyo 2000e kadar çıkıyo baktıklarım. Eşimin arkadaşı vericek çok az kullanmış çok da güzel hiç para vermicez. Onun yerine bebeğime oda takımı alcam zaten bi zamandan sonra baston pusette geçiliyo diyo herkes