Mesude26 la_tahzen 600 tlye buldum travel sistem internetten sipariş vercez allah nasip eder bütcen uygunsa al bence
Mesude26 la_tahzen 600 tlye buldum travel sistem internetten sipariş vercez allah nasip eder bütcen uygunsa al bence
Lcy AbdullahBuketAcar joolz 1000 euro Springer 399 euro kendi sayfalarindan al ama alirsan 3ü bir arada 😁
merveeyn Kesinlikle bütçeyle alakalı biz hem travel sistem hem baston almak yerine ana kucağı uyumlu hafif bi bebek arabasi aldık ben baston bebek arabalarını çok sevmiyorum ortopedik değilmiş gibi geliyor bana fiyatı da bizim bütçemize uygundu 1300 lira iki araba almak yerine bi tane aldık diye düşündük
SedaobaKo la_tahzen bende ariyorum ama travel sistem bebek arabalari en dusugu 1000 tl siz nerden baktiniz acaba
Lcy Queengmz o benim düsünem ben seninkine nasil saygi duyuyorsam senden de aynisini beklerim cok paran varsa al ne diyim ... arasdirdikdan sonra begendikden sonra ne alirsan al
Queengmz Lcy önce o konuşma uslubuna dikkat edeceksin.Ben zaten almışım alacağımı.asıl suçlayan alanlara saygısızlık edip mualefet olan sensin.önce saygıyı bi öğren o çarpar bu çarpar deme şükret elindekine alanada laf atma ulema gibi oturduğun yerden
Elif4434 Bence bebek arabası çok önemli bir defa alıcaksınız almışken en iyisini almalısınız benim önerim bu ama yinede siz bilirsiniz ..
GlahBilgiliPelit la_tahzen cnm o kişiye bağlı pahalı ucuz olması. Benim aldığım 1.100 tl pierre cardin markası ama ana kucağı da dahil içinde ve çift yönlü felan kullanabiliyosun. Bunları iyi araştır cnm çift yönlümü travel sistem mi kaç yaşa kdr kullanabilir. O kadar para veriyoruz en azından kullanabilceği bişi olsun.
Caliskantug Benim bütçem 3000tl vericek kadar yoktu tabi bende max 1000tl kadar düşünüyordum ikinci el aldım sonuçta hem kaliteli bişey aldım hem de kendi bütçemi zorlamadım bence ikinci el de düşünebilirsiniz sonuçta temiz bişey bakıldıktan sonra neden kullanılmasın çok uçuk fiyatlar vermeye gerek yok. Puset almadım onu da ihtiyaç durumunda alacağım bebek arabamı 600tlye aldım concord neo markası. Bide oto koltuk aldık concord marka yine 300tlye. Puset de alırsak yine concord marka alacağım. En kaliteli marka zaten eskitilecek bir ürün değil. O yüzden ikinci el de düşünebilirsiniz bence bayanlar
Caliskantug Bende mesela sıfır bakarım Pierre Cardin alırım diyodum ama concord, mamas papas, bugaboo, ınglesina gibi ürünlerin yanında Pierre Cardin düşük kalıyor yani kaliteli bişey almak daha mantıklı geliyor bana.
senaA 1987gokce 7 la_tahzen ben gaye la_tahzen ben 250 liraya alicam butcem bu sekilde musait bana pahalı geliyor . size bağlı gücünüz neye yetiyorsa öyle alın
NezihMeltemAcar la_tahzen beneto marka travel sistem arabalar var görselliğide guzel kullanışı da 699 gormuştum
nagi SmerKa hayır henüz oglum doğmadı 😊 ben çok beğenerek aldım.esimin yegenide aynisindan kullandı birebir takipcisiydim arabanin 😊 çok rahatlikla kullanacaginiza garanti verebilirim kendi adıma.
Pinarsalih la_tahzen ben e bebekten aldım bugün geldi kargom çok da beğendim lelebaby markası 799tl ye aldım normalde Kraft fit i çok beğeniyordum ama birbirine benziyo hemde Kraft 2000tl fiyatı indirime girince 1600e ancak düşüyor bende ondan vazgeçtim ve e bebekten gelen arabayı kurdum çok hoş gösterişli 360derece dönüyo tekerleri ve yüksek puseti de var bebeğim henüz doğmadı kullanmadım ama bayıldım 😍