Tugce35 Sermec sende aynı bendensin bende 46yla hamile kaldım 22 haftalıgım 52 kiloyum bende erkem hissettim şimdi daha net hissediyorum
Minigim_ 20+2 olduk gece yattığında hissediyorum baya baya hemde. Allaha şükür bi şikayetim yok arada bel ağrısı dışında 😊 2 hafta sonra detaylıya gircem
Zeybep-bilgic_ Minigim_ aynı şekilde gece hareketlerini daha çok hissediyorum ve sabah uyandığımda bizde 20+2 olduk ❣️🥰
Burcu2626 21+3 um ara ara kasik agrilarim oluyo kramp girer gibi ama buyuk ihtimal gazdan 19. Haftam da hissetmeye basladim hareketlerini su an cok net hissediyorum nasip olursa oğlum olcak Rabbim hayirlisiyla vaktin de kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Cz34 Esma___korpinar hıçkırık pıt pıt oluyor dışarı kadar yansıyor kalp atışı henüz ben bile hissetmiyorumki hareketten başka 🙂
Cz34 ggizemmm öyle düşünme psikolejik oluyor bazı insanda nasıl düşünürsen öyke gider ben aklıma getirmemeye çalışıyorum 🥺
Cz34 Mebos Aa siz yinede çok dikkatli olun sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız hemen inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Kramp şekilde ağrılar olucakmış yalancı sancılar falan bunların hepsini bil korkma 🙏🏻
Caglatpl Cz34 yok 5 gün sonra detaylım var sorucam karaciger enzimlerinden olabilirmiş araştırdımda internetten
Cz34 Minigim_ benimkide özelde şimdi randavum var renkli ultrasona giricekmişim bu gidişimde yarın gidicem sanırım
Minigim_ Zeybep-bilgic_ gece ve sabah uyandığımda hiç durmuyor erken hissettim zaten bunda😊 çok kıpırdak