Cz34 Minigim_ benimkide özelde şimdi randavum var renkli ultrasona giricekmişim bu gidişimde yarın gidicem sanırım
Minigim_ Cz34 anladım canım en son 17 haftalıkken gitmiştim 2 aralığa detaylıya veriyorum dedi bilmiyorum niye o kadar açtı arasını o zamana kadar 22+2 olcaz. Cinsiyetimizde kesinleşir bi yandan iyi olcak
Minigim_ Zeybep-bilgic_ gece ve sabah uyandığımda hiç durmuyor erken hissettim zaten bunda😊 çok kıpırdak
Deniz_ Kızlar ben 1 hafta önce hissettim çok net bi şekilde tekme attı yani ama bi kaç gündür hissedemiyorum bazen hissediyorum çok hafif sizce normal midir siz ne sıklıkla hissediyorsunuz her oturduğunuzda hissediyormusunuz
Sermec Deniz_ canım ben de 20+6 haftalık hamıleyım 17 den beri düzensiz ve hafıf bır sekılde hıssedıyorum canım belkı gece hareket ediyordur sen hissetmiyorsundur benım gün boyu sakın gece 12 den sonra başlıyor gec uyudugm için farkedıyorum bir de canım bu haftalarda bebek hareketi düzensiz korkma bence
Kubra2503 Ben de 21+2 yim ara ara vajina altında batma hissi ve hafif bel ve kasık ağrım oluyor sizde de oluyor mu ? Bir de karnınız sert mi hep
Deniz_ Sermec sağol ya dinleniyorum çikolata yiyorum hareket etmiyor korktum bende böyle arada bir bi kaç kere oluyor sadece ve çok az oluyor İnşaAllah herşeyi yolundadır
Sermec Deniz_ canım bu haftalarda cok az olur hareketler bır de hafif olur daha çok küçükler korkma bence 🙂
Ayse_Alper Bizde 20+2 yiz oğlum olacak nasip olursa inşallah 😇 detaylı ultrasonda ekstra ücret alınıyor mu bilginiz var mı
Cz34 Esma___korpinar kalbi atıyordur ama şu an çok erken dışardan hissetmek için bilmiyorumki ben kalbini hissetmedim eşime dinletiyorum oda dışardan ne hareket ne kalp atışı duyuyo canım sıkılıyor bu duruma 😂
spiker_anne Cz34 ayy hanımlar içim rahatladı bende 19+1 im sırt ve kasık ağrısı vardı içim içim yedi ne oluyor diye sizlerin yorumlarini okudum galiba normal bunlar ❤❤❤
Cz34 spiker_anne daha yalancı sancılarımızda olucak korkmayın bende stresteyim tabi korkmuyor değilim 😂
Caglatpl Cz34 yok 5 gün sonra detaylım var sorucam karaciger enzimlerinden olabilirmiş araştırdımda internetten
Cz34 Caglatpl o zaman siz istediğiniz için resmi hemen vermiyorlar değilmi elinize bebişin renkliyi onu duydum
Baloglum93 ... .... Haftaliklar diye post açılınca farkediyorum gebeligimin ne kadar ilerlediğini her hafta heyecanla beklerdim geçmek bilmezdi nerdeyse doğumum yaklaşmış vayy beee seruvenimde zaman gecmiyo diyorum ama farkında olmadan geciyomus aslında 😀😀😀