Hacerevgin Cz34 sağlıklı gelsinlerde gerisi önemli değil 😊 belki seninki annesini incitmek istememistir
Cz34 Esma___korpinar Benim de ilk hamileliğim hıçkırık bildiğim yarım saat sürüyormuş bilirsiniz mutlaka hıçkırıcak çok tatlı oluyorlardır karnımız doyunca hıçkırık oluyor 😂
Mujde- Cz34 18 ile 22 hafta arası yapılıyormuş canım bence git bir an önce gör gel 🥰 ben o zaman randevu bulabildim o yüzden şimdi de nettir. İnsan sabredemiyor 🙈🌸
Mebos Cz34 doğrudur canım belkide bizimki geç hissettirecek Arad çok iyi hissediyorum ama bazende olmuyor birazda kilolu olduğum için hissetmeme yaşayabilirim 🤗
Cz34 Mebos ben çok zayıfladım hamileliğin ilk 3 ayı olan kilom gitti sadece karnım şişiyor kiloda almadım sanırım haklısın belki ben vermesem hissetmezdim 😕
Mebos Cz34 olabilir canım olsun sağlıklı olsunda sürekli elham yapıp 1 hafta arayla doktor amcanın yolununtuttuğumuz için kilosu gelişimi herşey yerinde diyor doktorumuz bir süre dha bekliycez 🙈
Mujde- Cz34 Canım ben daha girmedim cumartesi günü gidicem 🤲🏻 Sen git bana yaz nasıl geçtiğini merak ettim şimdi 🙈🥰
Cz34 Mebos çok şükür 😍 sık ultrasona girmeyin ama bir sıkıntı olmadığı sürece ben bu zamana kadar toplam 3 kez gittim ☺️ Merak ediyorum ama ultrasonu pek tavsiye etmiyorlar sürekli 😕
Mebos Cz34 haklısın canım ama yapcak bişi yok ama bir düşüğüm olduğu için bundan önce korku endişe oluyor elden bişi gelmiyor 🙈
Nuryldrm Cz34 benimde sol bacağım çok ağırıyo onun dışında iyi geçiyor çok şükür peki ya sizin nasıl geciyor😊
Cz34 Nuryldrm ağrılar olur kramp halinde ☺️ Çok şükür benimde aynı arada ağrılar oluyor çok rahatsız edicek durumda değil tabi dinlenince geçiyor ☺️
Cz34 ggizemmm Sabahları oluyor benimde Kusuyorum 😕 kahvaltı yapınca geçiyor ama tabi bulantı oluyor tiksinti çok hafif çok nadir oda 🥺 geçer sanırım yakın zamanda
ggizemmm Cz34 sabahları daha çok aynen. Ben bu zamana kadar geçmeyen duymadım 9 ay sürecek diye korkuyorum:(
Cz34 Esma___korpinar hıçkırık pıt pıt oluyor dışarı kadar yansıyor kalp atışı henüz ben bile hissetmiyorumki hareketten başka 🙂
Cz34 ggizemmm öyle düşünme psikolejik oluyor bazı insanda nasıl düşünürsen öyke gider ben aklıma getirmemeye çalışıyorum 🥺
Hatice_mustafa Cz34 21+3 bi sikayetimiz yok çok şükür ama yarın detaylı ultrason a giricem dua bekliyorum inş kızlar .
Cz34 Mebos Aa siz yinede çok dikkatli olun sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız hemen inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Kramp şekilde ağrılar olucakmış yalancı sancılar falan bunların hepsini bil korkma 🙏🏻