YudumSu Yildizim5 ipekveannesi duyguyilmaz _vesileaksoy Alyami ultrason görüntüsünde bebeklerinizin başı sağda mı gözüküyor sol da mı peki??? ☺️
duyguyilmaz 5 aya yakin asiri derecede kusma yasadim kizim olacak. Ama ablam da bulanti yasadi ogluna hamile:)
N_S YudumSu hayır ben bulantıdan 2 gün hastane de yattım üstelik ancak bebeğim erkek annem abimde de bende de 9ay kusmuş bence bulantının erkek ve ya koz bebekle bir ilgisi yok ben ilaç içmeyince tuvaletten çıkamıyorum hâlâ 😓
iremss YudumSu allah gönlünüze göre versin 🙏🏻 Ama her hamilelik bir olmuyor 🤷🏼♀️ Hurafe veya doğru bi genelleme diyemiyorum 🙈
YudumSu iremss Amin inşAllah 🙏 yani hiç bir genelleme herkese uymuyor ama merak insana her şeyi düşündürüyor işte 🥰☺️
nazliiecemm YudumSu 32 haftalık hamileyim bir kere bile mide bulantısı yaşamadım ve kızım olucak Allahın izniyle😊
ipekveannesi YudumSu bunlar bana hep inanç olarak geliyor yalan hepsi 😅 ne asermeyle alakası var ne kusmayla
Mavi1453 YudumSu kesinlikle 3 gebeyime hamileyim üçündede 4 ay boyunca mide bulantısından ayaga kalkamadım 3.sünün cinsiyetini bugun ögrendim buda kızmış😍❤️
YudumSu Mavi1453 ama işte bu durumda da bünye farkı diyebiliriz 😉 yani belki de oğlunuz da olsa bulanacaktınız
YudumSu ipekveannesi ha konusu açılmışken aşermeyle ilgili bilgisi olan varsa bana bi baksın ilk mısır aşerdim bu hangi gruba giriyor tatlı mı tuzlu mu ben koyamadım hiç bir kefeye 😂😅