YudumSu Canliva o zaman doktor yanlış söylemiş sizinkisi oğlan 😂 bence doktorunuzu değiştirmelisiniz 😒😅
YudumSu Mavi1453 ama işte bu durumda da bünye farkı diyebiliriz 😉 yani belki de oğlunuz da olsa bulanacaktınız
YudumSu ipekveannesi ha konusu açılmışken aşermeyle ilgili bilgisi olan varsa bana bi baksın ilk mısır aşerdim bu hangi gruba giriyor tatlı mı tuzlu mu ben koyamadım hiç bir kefeye 😂😅
Rabiaa___ YudumSu ilk 3 ay kendi evimde yemek bile pişeremedim o derece mide bulantım vardı ama cinsiyeti erkek 😊
Betulackln YudumSu 39.haftamdayım sadece bu hafta midem bulanmadi gerisi full midem ağzımda gezdm ve kızım oluyor insallah
Demetdemircioglu YudumSu oglumda 9-16 haftalarda ve son ay kustum mercimekte 5. Haftada bulantilarim basladi daha 6+4 ne zaman biter allah bilir😣
Selvaelyenn YudumSu ben bulantının heralde en yükseğini yaşadımmm. Anlatılacak gibii değildii bulantılarım. Oğlum olucak
Rabiaa59 YudumSu Ne kadar doğru bilemem ama 17 haftalık olduk benim de hala bulantı ve kusmalarım devam ediyor ve kızım olacak ☺️
Yasemin13 YudumSu Bende hastahanelik olacak kadr mide bulantısı yasadım beşinci ayıma girmeme rağmen hala prilam dr kullanıyorum kızım olacak 😇