YudumSu Bu sözün doğruluğu araştırılıyor!!! Mide bulantısı çok olan kızlar denilenler doğru mu acaba.. bulantı olunca kız mı oluyor?? Tecrübelerinizi bekliyorum ☺️
Guldenece_2525 YudumSu ilk günden beri ne bulantım, ne kusmam ,ne aşermem, nede tiksinmem oldu..bazen acaba ben normalmiyim dedim.😊ama kızım olacak
Ayce09 YudumSu hiç miğde bulantısı yaşamadım ilk haftalar toplasan 4 kezdir çok rahat geçiyo çok şükür kızım olucak
YudumSu nurbyrm44 Nuryldrm iremss bende çok bulandım 12. Haftama kadar ve çoook merak ediyorum bir kızım mı yoksa oğlum mu olacak 🤷♀️ bu sorunun cevabı önemli benim için 😊
Cerensultan iremss keske bende oyle yasabilsemdi benimkide kizçe ama hamile kaldigimdan beri kusuyorum 8aylik olacagiz ama hala sabah bulantilarim deavm yedigimi cikarttigim zamanalrda oluyo gun icinde olsun saglik kucagimiza alalaim da gerisi onenli degil
turkanfidann YudumSu ben bu konuyu çok araştırdım erkek ve kızla alakası yok erkekte çok bulantısı olanda var kişiden kişiye değişiyor hatta 1.ve 2.hamilelikte bile degisiyormus benim kız mesela hiç bulantı kusmam olmadı hiçbir şeyden tiksinmedim
Gulbiye35 YudumSu evet kızımda cok bulantı ve kusma yaşadım simdi 18 haftalık hamileyim oğlum olacak hic kusmadım ve bulantı yaşamadım
iremss YudumSu allah gönlünüze göre versin 🙏🏻 Ama her hamilelik bir olmuyor 🤷🏼♀️ Hurafe veya doğru bi genelleme diyemiyorum 🙈
Zeyk YudumSu 19.haftama kadar hergun bulanti ve kusmalarim günde 5-6kez en az bir fiil devam etti. Oğlum olacak Saçma sapan hurafe bilgiler
arzu_glyprk Guldenece_2525 bende ülkeden dolayı 22 haftada öğreneceğim son 3 hafta sabırsızlıkla bekliyorum 😛
YudumSu Guldenece_2525 21. Hafta mı 😱 çokk fazla ben meraktan kim bilir daha hangi yöntemlere başvururum o zamana kadar 😂
SenaFuat YudumSu benim de 16. haftama kadar bulantı kusma oldu şuan bile ara ara oluyor oğlum olacak. Kişinin yapısıyla alakalı bence adet dönemi nasılsa hamilelikte öyle oluyor
YudumSu Yildizim5 ipekveannesi duyguyilmaz _vesileaksoy Alyami ultrason görüntüsünde bebeklerinizin başı sağda mı gözüküyor sol da mı peki??? ☺️