Melisayenerli Meeerveunal 60 la hamile kaldm 75 kiloyum 🤦🏼♀️ 15 kilo aldım ve aşırı ödem oluştu vıcudumda eller ayakalr balon gibi 35 haftalıgım pazartesi nstye grcem ınsallah çok sancım var 😔
Gumus Adel001 hayir 69la hamile kaldım.ilk 5 ayımda 12 kilo verdim tekrardan kaybettiklerimi aldım 8 aylık olana kadar
Melisayenerli Gumus bende öyle oldum ilk 4 ay kustum ve 8 kilo verdim ama senin yaptıgın hesap gibi olmuyor canım 😊 illaki kilo almıssındır ve sabit kiloda kalamazsın zaten suan bebeginin 2 kilodan fazla gelmesi gerekıyor suyu falan saymıyorum bile 😊
Gumus Melisayenerli bilmiyorum vallahi ilk öğrendiğimde 69 kiloydum sonra aşırı kötü oldum zayıfladım su an 32 haftandayım tam 70 kiloyum ne kadar almış oluyorum ne kadar vermiş oluyorum karıştı valla😃
Gumus Bisey yiyemedim kusma durumu da nadir yediğim zamanlarda oluyodu kusmadan ziyade bulantı olduğu için yiyemedim yediğimi de anında çıkardım suyu bile. Adel001
Aydanakif Meeerveunal 22+2 haftalığım 10kilo aldım Allahtan boyum 1.73 kurtarıyor bakalım daha kaç kilo alıcam
duyguyilmaz 33+4 10 kilo. 58le hamile kaldim boyum 1.67 herkes aa hiç kilo almamissin diyo. Sanirim 15e tamamlayacagim ama😬
Seda_123 Meeerveunal Ben 72 kiloyum 30+2 haftalığım toplamda 11 kilo aldım hiç bulantım olmadı benim hep yiyorum valla 😂
Melisayenerli Gumus 😂😂😂 bnımkide karıştı ama kilo verdiysen veridigin kadarınıda aldıysan onu hesaplıcaksın 😂🤦🏼♀️ Anladın demi
Gumus Melisayenerli 69un üzerine de alabilirdim ama o 13 kiloyu ağırlasmadim çok şükür 5 ay çektim süründüm resmen ama şimdi iyi oldu diyorum.herseyde bi hayir var