Deletedmom6 Meeerveunal 32. Haftadayım 64 le hamile kaldım 74 olmuşum toplam 10 kiloo😥 Yokya çatı darlığın fln yoksa 100 öyle çök çok bir kilo değil doğurursun
CemrePektas Meeerveunal ben de 3 kilo aldım 87 yim. 28. Hafta. Ama boy da önemli tabi, kilo fazla olunca normal doğum istedikleri birşey değil doktorların. Boy 175 olunca pek de sırıtmıyor
Ozgesn Meeerveunal 13+3 ikinci gebeliğim🥰 3 kilo aldım . 67 kaldım 70 im şimdi ama daha alırım tabi boyum 1.73 sırıtmaz diye düşünüyorum 🥰
SedaSoner 89’la hamile kaldım şuan 9+6’yız hiç almadım ama kesin alırım daha çok yeni 🤦🏼♀️ Buarada normalde hep 67-68 kiloda seyir ederdim evliliğimin ilk zamanları vurulduğum aylık iğnelerle 80’lere çıktım 3-4 ayda. Sonra bırakınca da folik asite başladım o da 2 ayda 89’a çıkardı ama sonuç olarak hamile kaldım. 9 ayın sonunda ne olucam kim bilir 🥺 buarada gebelikte troidim de çıktı her sabah mecbur ilaç kullanıyorum
zelis63 Meeerveunal 20+5 4 kilo almışım nasıl acaba ? Ben ilk defa 60 üstü gördüm bir tuhaf hissettim 😅
Sema12 Meeerveunal 30. Haftami btrcem 54 kiloyla hamile kaldm 58 olmusum bu aralar dkkat edemiorm yiyorm bird hastaym bnyem zayf dusmesn daha fazla diye snrlamiorm 😭😭
doganBanu Kızlar ben daha 21+6yım ve 7 kg aldım🙈 Tatlı haftada 1 yiyorum, hamurişi kızartma, fastfood yemiyorum ekmek kahvaltı dışında yemiyorum ve hızla alıyorum hiç bir şey anlamadım gerçekten😏