Meeerveunal Kızlar 32. Haftadayım 95 kilo oldum toplamda 7 kilo aldım ama 100ü geçer gibi geliyo bana. Fazla kiloda doğumda zor oluyo diye duydum sizler kaç kilodasınız
Naz60 Meeerveunal Evet kilolu olanlarda doktorlar normal doğuma yanaşmıyor 15 kilo aldım 37. haftamdayım 78 kiloyum ama fizik ve boyda önemli uzun boylu olunca sorun olmuyor 🙌🏻
Meeerveunal Betulackln sizin maşallahınız var alsanız bile totalde ki kilonuz yine az ben gebelik öncesi aşırı kilo almıştım zaten o yüzden tedirginim şuan
Meeerveunal Naz60 tek avantajım boy zaten 167 boyum çevremde ki kimse kiloma inanmıyo en fazla 80 görünüyosun diyolar
[silindi] Meeerveunal diyet falan uygulamıyorum ama dr um normal gayet ii dedi bebiş ii olduktan sonra sizin kilonuz çok önemli olmuyor
S-Anne Meeerveunal ben 69 la hamile kaldım şuan 34.2 haftalığız 86 kiloyum bu gidişle 90 geçer 😂😂çok şiştim çokkk ayaklar balon gibi oldu 😭😭😭
S-Anne Meeerveunal bana tansiyon takibi istedi hergün ölçmem ve kontrole gidince göstercem. Normelmiş bu ayda şişmem. Yanlız tuzdan uzak durmam lazımmış