htcmuhammed R_abia buna giremiyorim acilmiyor sayfa bende kac aydir ismi mi degstrmek istyrm olmuyor??
R_abia Aysegul33 Hızlı resimden yükledim buraya yapıştırdım ama ben resmi kopyalıyorum altındaki linki değil ondan mı böyle oluyor bilemedim. Bide happymoma böyle resim yükleme özelliği gelmiş ama bende olmuyor henüz 🤷🏻♀️
Furkanrukye HappyMom özel mesajlasma geldi ve sorularimiza cevap alamaz olduk. Bebeğimde kist var başına gelen oldu mu doye soruyorum cevap yok. Soru soramaz uygulamaya girmez oldum. Bence iyi olmadi
Esrayy HappyMom özel mesajlaşma iyi hoş da sürekli reklam cıkıyor 5 snde bir cok sıkmaya basladı bu durum..
sena4565 Kullanıcı adımı ne yaptıysam değiştirmedim silip tekrar yükleyim dedim yükledim bu seferde bildrim gelmiyor özel alıcımı mesaj şeyimine oda orda yok eski haline döndü.😬
NaimeYilmaz sena4565 kullanıcı adı değişikliliği için olan ve olmasını istediğiniz adı Biz@mutluanneleriz.com maıl atınız. Bildirimlere izin vermediyseniz yükledikten sonra o yüzden gelmiyordur.