HappyMom Merhabalarr💜 Talep edilen özel mesajlaşma artık var! Özel konuşmak istediğiniz kişileri, post açma işleminde, [Alıcılar] ‘a tıklayarak postunuza sohbete çağırabilirsiniz🧚♀️ Peki, açtığınız özel postları veya sizin için açılmış özel postları nasıl bulacaksınız?? Ana sayfadan [Tüm Tartışmalar] ‘a tıklayıp, [Özel Mesajlaşma] etiketini seçtiğinizde hepsi listelenecek. Bu nedenle bu etiketimizi sadece özel post açmak için kullanmamız gerekmektedir. Keyifli sohbetler dilerizz 🤗
Findiksuu_mom HappyMom tuttuğunuz altın olsun insallah Allah ne muradiniz varsa versin Allah evlatlarinizi size bagislasin 💁♀️
hilalyavuz mucizelerininannesi sebebiyle beraber yeni kullanıcı adını mail atıyoruz canım ama mail adresleri şu an aklımda değil, dönüş yaparlar ☺️
Bgz_123 NaimeYilmaz mrba birşey sorablrmiyim acaba bu özel msjlşma bölümünde sadece msjı gnderdiğüm kişi görebilyr deilmi başka kimse göremiyor
Beklenenmucizem NaimeYilmaz mrblar ben bi alıcı girdim onla msjlasiom . Sizce gözükür mu başkası tarafından. Şuan emin degiilim
Oznur_yildiz Çok iyi olmuş aynı şehir de olanlara tanışma fırsatı ben daha aynı yerde yaşadığım arkadaşı bulamasam da bulanlar için iyi olmuş 😅😂
hilalyavuz mucizelerininannesi kullanıcı adımızı neden değiştirmek istediğimizi belirtmemiz gerekiyor mailde ☺️
Nevinnn HappyMom ya benim telefonum samsung j6 plus ben tüm tartışmalara tıklayınca başka hiçbişey çıkmıyor yine tüm tartışmalarda kaliyo başka seçenek çıkmıyor uygulama güncel
Gizemkara21 HappyMom Özel mesajlaşma dediğiniz? Kimsenin görmediği sadece etiklenenle aramızda olan konuşmalar mı?