NaimeYilmaz sena4565 kullanıcı adı değişikliliği için olan ve olmasını istediğiniz adı Biz@mutluanneleriz.com maıl atınız. Bildirimlere izin vermediyseniz yükledikten sonra o yüzden gelmiyordur.
Minikmucizemizz NaimeYilmaz bende ismimi değistirmek istiyorum ama sayfa hata veriyor bildirimlerimde acik 🤷♀️
Semahumanur Bnmde tek sprunum bildirim gelmio mail olarak gelen kutusina gelio oyuzdn programi sildm suan msj geldigi icn girdm e postadan
NaimeYilmaz Semahumanur Merhaba, Telefon ayarlarınızdan bildirimleri açmanız gerekmektedir. Eğer yine olmuyorsa silip yükledikten sonra gelen yazılara onay vermeniz gerekmektedir.
Semahumanur NaimeYilmaz hepsni denedm obur hesabimi kullaniyrm sema1994 ona gelio bildirm ordan rahatm yani
Bgz_123 NaimeYilmaz mrba birşey sorablrmiyim acaba bu özel msjlşma bölümünde sadece msjı gnderdiğüm kişi görebilyr deilmi başka kimse göremiyor
Edanur_cerkez Merhaba kızlar ben daha yedi haftalık hamileyim aşırı derece de mide yanması oluyor mide kasılmaları yaşıyorum anlık olarak henüz doktora gidemedim sizlerdede oluyormuydu normal mi
Busraylmz Edanur_cerkez 39 haftalık hamileyim ilk başlardan beri hep midem yandı. Naneli şeker yiyorum ,sakız çiğniyorum.
Edanur_cerkez Ben de miden yanmam oldukça gaviscon diye bi mide şurubu var onu kullanıyorum hemen hemen günde bir kere alıyorum zararı olur mu acaba
Beklenenmucizem NaimeYilmaz ozel Mesajlasma mi oluyor burda. Ikimizden başka kimse görmüyor dimi. https://imgyukle.com/i/JnNFrs
Beklenenmucizem NaimeYilmaz mrblar ben bi alıcı girdim onla msjlasiom . Sizce gözükür mu başkası tarafından. Şuan emin degiilim