Fdle Yasamasebebim annem asla kabul etmiyor anormal olduğunu ben öyle doğururum simdikiler ney avuç içi kadar yüzleri var diyor hahahah😁 abimin eşi 4 bucuk kilo dogurdu ona bile bahane buldu neden 5 kilo degil diyor anne kafayi yeme dedim😁😁
Fdle Lilensa evet canim bende öyle diyorum zaten 3 buçuk kilo doğurursam benden iyisi yok aman şu kadar doğsun diye bir takıntım yok yeter ki sağlıklı olsun
Kizkalesi Fdle 27+6 da 40 cm civarı 1200 gram dedi canım ama boyunu yanlış ölçtü büyük ihtimal hızlıca baktı çünkü. Şimdi 29+5 im 😊
Fdle Kizkalesi 40 da olabilir canım boyu uzun bir bebek olacaktır çok bariz fark yok arada yanlış olacak kadar maşallah 🥰🧿🙏🙏
Kizkalesi Fdle valla anası kısa babası uzun bilemiyorum ne çıkacak ama bundan sonra hızlı kilo alıyorlar bak 26+5 de gittim 1050 gramdı 27+6 da 1200 yani bir haftada 150 gram almış bakalım haftaya bidaha gidicem ne çıkacak 😊
Fdle Kizkalesi zate 28 30dan sonra asıl kiloyu almaya başlıyor diyorlar doktorum bana bugün öyle dedi asıl kiloyu şimdi almaya başlayacak dedi sağlıklı olsunlar da kuzum benim takıntım yok öyle sisman falan olsun demiyorum ama azcik da ele avuca gelsin yani 🥰🙈
Fdle Yasamasebebim benim 23 haftalıkken 663 gramdı kızım bana bi kızdı sen dedi hiç birşey yemiyor musun yok iste anca sen şişiyorsun bu çocuk ne böyle daha 1 kilo bile olmamış şimdi de diyor 1200 neymiş şimdi 3 olması lazımdı diyor sensin diyorum artık bende tamam anne sensin 😁😁😁
Fdle Kizkalesi bende bugün yaptırdım seker yükllemesi bakalım yarin sonucu alıcam inşallah bende çıkmaz ben diyet falan yapamam çünkü 🙄
Turkan123 Benim annemde beni 6 kilo doğurmuş en küçük kardeşimi de 6 kilo doğurmuş sende hep kustum doğru düzgün birşey yiyemezdim dedi ama kardeşime fıstık zamanıydı antep fıstığı çok yerdi toplayıp satardık oturup başına kalkmazdı annem hamileyken ceviz falan da çok yerdi ondan oldu herhalde maşallah doğduğun da 6 kilo doğdu kuvozde kalmıştı bir müddet hemşireler tombis diye seslenirdi kardeşime 🤗
Skn23 Fdle kilosu bence gayet iyi canım☺️ 3 kilo kesin olur o ☺️ 32 de 2300 falan olacaktır ☺️ Yani hem çok kilolu bebek olması iyi değil normal şartlarda gitsin yeterrli☺️
Fdle Skn23 aynen zaten 3 buçuk kilo olsun doğurursam benden iyisi yok canım bende zaten aman kilolu olsun falan derdin de değilim ama ele avuca da gelsin azcik 3 buçuk kg standart zaten bende o kiloda doğurursam öpüp tepeme koyarım yani😁
Mnns1 Şeker yüklenmesini neye göre yaptırdınız yani açlık kan sekerine baktı mi dr yoksa ha diye mi yaptı
Fdle Mnns1 ben çok kilo aldım doktorum biraz ondan şüphelendi önce açlık baktı sonra tokluk sonucu almadım ama canım yarın alcam