Fdle Mnns1 ben çok kilo aldım doktorum biraz ondan şüphelendi önce açlık baktı sonra tokluk sonucu almadım ama canım yarın alcam
Mnns1 Fdle bende 10 kilo aldım mesela ama açlık sekerim 70 cıktı ve normalde de 70 ile 100 arası olması lazim o yüzden bende yaptırmadım .canim sen kaç kilo aldin
Fdle Mnns1 benim de açlık sekerim 70 çıktı sağlık ocağında ölçtürmüştüm 16 kg aldım ben canım maalesef
Deletedmom0065 Fdle canim masallah vikinglerle akrabalık var mı 😂 annenin alişverişi hepsi elinde patlamiştir hee ay en cok korktugum şey 😂😂😂 masallah normal her şeyi. Şaka bi yana şeker mi vardi acaba annenizde?
Fdle Deletedmom0065 soruyorum yoktu diyor bende anlamadım canım halen de anlamıyorum üstelik lafta söyletmiyor şeker vardır diyorum hee bir tek sen gidiyorsun doktora biz hic gitmedik diyor mağarada doğurdum ben sanki diyor 😁
Deletedmom0065 Fdle valla maşallah annenize normal dogurmadi dimi 😂 kiz sakin normal dogum deme bide üstüne. Annene altin madalya takmak zorunda kaliriz o zaman valla
Fdle Guguk benim için değil ama ailem için avantaj oldu galiba düşünsenize 3 kg bebek bakımı ile 6 kg bebek bakımı aynı olmaz ki en azından zorlanmazsın dolu dolu gelir eline bebek
Guguk Fdle bence tam tersi aşırı zayıf olmayan normal kilolarda bebek bakımı daha kolay kiloludan 🙅🏻♀️
Fdle Kizkalesi 86🙈🙄 ama Allahtan boyum uzun 1.78 boyum var o yüzden çok yuvarlak top gibi gözükmüyorum 😁
Kizkalesi Fdle kız o ney boy mu 😂 ben 162 80 kiloyum 😂 yani kiloluysan diyet sana da yarar dedim de sen iyimişsin bebekte iri değil büyük ihtimal çıkmaz 😊
Fdle Kizkalesi aynen bebek iri değil suyumda da fazlalık yok çok şükür bende çıkmaz diye düşünüyorum ama bakalım yarin öğrencem 🙈
Ecrin035 2cocukluanne bende 26+4 iken 1250 gramdı doktor fazla yeme dedi şehir hastanesine Pazartesiye randevum var bakalım ne diyecek