Akademisyenanne Nis hayirli ugurlu olsun. O kadar guzel anlatmissiniz ki...Yani burda bazi kadinlar yuzunden dogum hikayesi okumayi birakmistim. Dunyanin en korkunc seyini yasamislar gibi anlatiyorlardi hikayelerini. Bugun tesadufen girdim bu posta. Gercekten insana cesaret veriyorsunuz. Darisi basimiza diyelim☘️
Nis Akademisyenanne inan bende cok denk geldim 🤷🏻♀️ Ama sogukkanlılıgımı korudum 🤦🏻♀️ Olacak bitecek gözüyle baktım 😃 rahattım biraz sanırım onun etkisi de yansıdı dogumuma 😊 insallah güzel dogumlarınız olur 😌
Zumer Nis MaşaAllah size ve pozitifliğinize . Hayırlı olsun bebeğiniz gözünüz aydın ☺️🌹❣️Ben de çekiyorum çatı ağrısı 31. Haftamıza giriyoruz yarın inşaAllah . Kızım aşağıda ve ters pozisyonda idi inşaAllah düzelmiştir . Ben bilmiyordum ama çok dua etmiştim oğlumda normal olsun diye . Ama bu sefer Meryem ana otum hurmam hazır . Her ne kadar tatlı sevmesem de 🤣
Nis Zumer Tesekkür ederim ☺️ Hepsi normal seyler bak diyorum ya adet sancım agrılı ilişkim agrılı catı agrım vardı dedim asla normal doguramam onlarla hic alakası yokmus o yüzden rahat ol rabbim yanında 🙏🏻
Sez19 Nis Allah analı babalı büyütsün, sağlıkla mutlulukla.inşallah 🙏🏼 çok güzel bir.dogum hikayesi ayrıca dua paylaşımlarınız için de çok sağolun. Allah bekleyen tüm hamislere kolay doğumlar nasip etsin, darısı başımıza 🙏🏼🙏🏼
Nis Sez19 amin insallah 😊 tabi elimden geldgnce yardımcı olmaya calıstm sizde hepsini uygulayın ☺️ Allahın izniyle kolay dogum olur 🙂
Nis tazee_annee doguma gitmeden önce herkes acaba kesilirken agrı olurmu diye düsünüyo fakat sancı geldiginde ebe igne vuruyo sancıyla igneyi farketmiynz ondan sonra böyle düsünün biri karsınızda kagt kesiyo saadece o sesleri duyuyonuz canınızda bir yanma vs yok inan düsünmüyon bile sadece sancı gelince ıkıncam de kendini haZrla maksa dikis igne bnlar inan en kolay seyler ha dikiste hssediynmu hissediyn ama öyle sinek ısırgı gibi zaten o sıra gözün bebisinde ve aglama sesinde oldugu icin bide dgdum kurtuldum rahatlıgı oldugu icin mutlusun o esnada icini rahat tut 😉👍
Kevser_29 Nis cok guzel bi dogum olmus ya Allah bize de nasip etsin insallah ebe de önemli şansa artik
Nis Kevser_29 amin Allah razı olsun kesinlikle ama o esnada kötü ebe denk gelcegini sanmıyom en savunmasız ve günahsız konumdasınız 🥰 yardımcı oluuorlar
Nis Nursan canım inan o an bambaska diyorum ya rabbim sabrını veriyo ama zor dogum yapanları görmezden gel sonucta o dogumu sen yapcan ve sonunda ölüm yok ben hep böyle düsündüm soguk kanlı olmaya calıs 🥰
Nis Emnhkdr tesekkür ederim canım simdi öncesinde rahim yumustacısı vs verdi yanlıs yönlendirmis olmayayım hani onunlada alakalı olabilir baya vardı hissedilmicek gibi degil altına yaparmıscasına 🙃
Akademisyenanne Nis rahat olmak cok onemli gercekten☘️ Ben de mumkun oldugu kadar kendi kendime büyütme diyorum😊 dunyada her gun pek cok dogum oluyor, sen de dunyaya getirceksin kizini diyorum. Dogumdan korkmuyorum hic. Burda keske herkes sizin kadar pozitif olabilse. Allah anali babali buyutsun🙏🏻
Zumer Nis Benim kız ters idi en son pozisyonu düzelmiştir inşaAllah . Ben normal Doğum istiyorum nasipse . 🤗 Her ne kadar sancı zor gibi gelse de doğumun tadı da ayrı birşey ya . O anda çabalamak kucağına almak için can atmak . Biz güçlüyüz 💪Çünkü anneyiz ❣️
ErvaOzdogan Nis MaşaAllah darısı bizim başımıza hayırlısıyla😊 burada dikiş ve yırtık olunca doğumdan sonra tuvalte gitmekte zorlandınız mı ya idrar yada büyük tuvalet yaparken 🙄 ondan biraz tırsıyorum da
Nis ErvaOzdogan tuvalete cıkmada problem yok yalnz saga dogru otrmada biraz zorlanma oluyo 🙃 oda normal agrılı degil 😊