Nergiiscelik Hayırlı uğurlu olsun Allah uzun mutlu sağlıklı ömürler versin🙏🏼🙏🏼 bahtı güzel olsun.. Çok güzel doğumunuz olmus böyle hikayeleri okudukca korkularımı yavas yavas yeniyorum sanki allahım isteyen herkese evlat nasip etsin.. Benim gibi hamişlere de kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🥰
MrsAkkurt Nis Allah sağ saglim büyütmeyi nasip etsin hayırlı olsun inşallah afedersiniz ama doğumdan önce lavman yapıldı mı acaba normal doğum sonuçta bunu çok merak ediyorum 🙈
Zehratuncer Nis gözün aydım canım cok güzel bı dogum hıkayesi olmus zmn yaklastıkca korkmaya başlamıstım motive oldum işlllah benim dogumum da kolay olur allah saglıkla büyütmeyi nasıp etsin bebegini ❤️❤️
Miniksusamyolda Nis Allah’a analı babalı büyütsün masallah bende çatı muayenesi istemiyorum doğumum başlayınca baksınlar 😄
BERNA- Merhabalar rabbim herkesin evladını hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eylesin. Bende 38 haftalık gebeyim normal doğum istiyorum hayırlısıyla ama korkularım da çok biraz yardımcı olur musunuz@
hilalyavuz Nis Maşallah ne güzel bir doğum hikayesi 🤲🏻🧿 sağlıkla büyüsün inşallah prenses tebrik ederim canım 🤲🏻🥰
ulkhkn Rabbim analı babalı büyüyütsün inş Meryem ana otunu nasıl yaptın ne dualar okudun paylaşırmısınız lütfen
Gulush Hayirli olsun insallah. Rabbim anali babali buyutsun bahtini acik eylesin. Bende normal dogum istiyorum daha erken ama dusuncem o yonde cok iyi bi moral rahatlama oldu tsk ederim ❤