Sultan_ Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün İNŞALLAH bende şuan 34 haftalığım heyecanlıyım sürekli bu hikayeleri okuyorum normal doğum istiyorum bakalım nasip 😊 Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin etsin İNŞALLAH hepimize
cennet13 Nis Sağlıcakla büyütün İnşaAllah☺️ keyifle okudum hikayenizi 🌸 Darısı bizim başımıza artık böyle rahat doğumlar ☺️ Okuyunca insan rahatlıyor biraz olsada)) çünkü bende normal doğum istiyorum Allah nasip ederse☺️ Ve Benim bir sorum vardı, bacak arasındaki çatı ağrısı bendede oluyor yürüdüğüm zaman, acaba normal midir? 31 haftalık hamileyim ❤️
Nis Serapu son haftalarda alan daraldıgı icin hareketler yavaslıyo✋🏻 Ama dogacagı gün cok hareketliydi
Nursan Nis hayırlı olsun 😊 doğumunuz maşallah çok güzel geçmiş darısı bana inşallah. Ben acıya dayanabilen bir insan değilim adet olduğumda bile direk ağlıyorum kıvranıyorum her adet vakti acilde iğne vurduran birisiyim. Yani çok korkuyorum ufak bir şeyde bile tansiyonum düşüyor gözümün önü kararıyor biri kötü olsa direk bende kötü oluyorum biri bayılsa bende rahatsızlanıyorum olduğum yerde oturuyorum😐hamileliğim boyunca tansiyonum 8 e 4 oldu sizce ben normal doğum yapabilir miyim😒
Nis Nursan canım inan o an bambaska diyorum ya rabbim sabrını veriyo ama zor dogum yapanları görmezden gel sonucta o dogumu sen yapcan ve sonunda ölüm yok ben hep böyle düsündüm soguk kanlı olmaya calıs 🥰
Meralll59 Nis Allah analı babalı büyütsün.Hayırlı evlat olsun.Rabbim bizede kolay doğumlar nasip etsin.Okuyan herkes de bi amin derse toplu duaya gireriz.Toplu edilen dualar da kabul olurmuş inşAllah😁
[silindi] Nis ne güzel, inşallah bizde senin gibi kolay bir doğum yaparız. Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲🏻😍
Emnhkdr Nis gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün, hayırlı omurlu olsun inşaallah, bisey soracağım suyu patlatınca ne kadar geldi acaba, benim çamaşırım biraz ıslanmış acaba suyum mu geldi diye dusunmeye başladım da
Nis Emnhkdr tesekkür ederim canım simdi öncesinde rahim yumustacısı vs verdi yanlıs yönlendirmis olmayayım hani onunlada alakalı olabilir baya vardı hissedilmicek gibi degil altına yaparmıscasına 🙃