Prenslerinin_annesi Tgcycl ben 3 hamileligimde de idrar giderken saniyesine 2 cızgide beliriyordu ama senede var gibi adetinde gecikme oşmamiş biraz daha beklesen daha iyi olurdu sanki
busraaydnnn Tgcycl canım bende adetimden 2 gün önce yapmıştım akşamdan tek çizgi çıktı banyoda bırakıp gitmiştim sabah tekrar çöpe atmak için baktığımda silik bı çizgi vardı ve şuan 31+2 yım 🥰 sen tekrar bibtest al ve yeniden yap 😊😊
SaadetMurat Tgcycl bence adetiniz gecikince yapın testi en sağlıklı sonuç öyle olur.Bana doktorum öyle demişti.Allah hayırlısını versin inşallah hamilesinizdir🙏🏻
Tgcycl Blackkcat testlerde de yanıltma olabilirmiş dün de cihaz üç kez bozulmuş çok guvenemedim ama. Bir arkadaş adetten dört gün once Kan vermiş negatif adetten iki gün sonra vermiş pozitif hayırlısı bakalim
M_agayeva Tgcycl adetin gecikirse sen kan ver canim cihazlarin bozulmasi bence yaniltma yapmisdir adetine kac gun var daha
Berivanz Tgcycl canım o eczanedeki test ile aylar önce hamile olmamama rağmen iki çizgi görmüştüm bu ay da tek çizgi gördüm hamileymişim o yüzden en neti kan testi bence