Tgcycl https://i.imgyukle.com/2019/11/13/EdTsMS.jpg Kızlar üstteki test dün akşamın Alttaki test bugünün çift çizgi diğeri tam koyu değil ama tekrar mi yumurtluyorum acaba 😅😅
Beyzaalya SecilM benim ki ıkinci çizgi çok bulanıktı şimdi kızım doğdu 3 aylık rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah inşallah annelik bambaşka
Beyzaalya SecilM evet vallaha bulanıktı bide ben adetime 2 gün kala yaptım ertesi gün hemen hastaneye gittim değerlerim 150 idi
SecilM Beyzaalya şaşırdım doğrusu. Çünkü burda defalarca denk gelmiştim. Adete 7 gün kala ovulasyon testleri çift çizgi çıkıp hamile olanları. Yoksa ben yaşamadım hiç. Hayırlı olsun evladınız. Darısı bizlere 😊
Tgcycl Beyzaalya aaa şaşırtıcı benimki tam pik yapmadı dünde kanda negatif çıktı ama baktım çift çizgi Allah Allah diyorum 😅
Beyzaalya SecilM amin amin amin bozukmuydu acaba yanlış tutu doğrumu çıktı 😂😂😂😂bilmiyorum artık atarsam bulursam foto atarım
Deebg Tgcycl ovulasyon testinde daha erken çıkıyormuş gebelik öyle diyorlar canım vardır inşallah bekle bakalım hayırlısı olsun 🙏