Tgcycl Melike37 şansıma cihaz üç kez bozulmuş düzelmiş birazdan çıkarmış bunda da vardır bir hayır 😅😅😅
Melike37 Tgcycl kız benımde öyle olmuştu sonucu alırken ama güzel sonuç almıştım hadı inşallah valla heycan yaptım senın yerıne 😊
Deryaisrafil Tgcycl bende tam olarak aynı durumu yaşadım ama emin olamadım tabiki ertesi gün hastanede kan testimi yaptırdım canım doğru çıktı testim yani şuan 23+2 günlük olduk. İnşallah seninde istediğin gibi olur 😘🥰😍
Deniz8731 Tgcycl Baya belli cnm. Gòzün aydın :) Ama icinin rahat etmesi için yarın bi kan testi ver jstersen. Kesin sonuç olur. Hayirli olsunn
Mbams Tgcycl 2 gün sonra tekrardan dene canım beklenen adet tarinden 10 gün geçmiyene kadar net çift çizgi göremezsin
ikincigeliyorr Tgcycl 🙈 bende testi atmışım çıkmadı diye bu gebeliğimde sonra dediğin gibi bi saat sonra banyoya gittm bişey dürttü bi baktım çift çizgi 🤣 üzerine 10 tane test yaptım pozitif hep . Bian o heycanı yaşadım 🙈
busrasahinn Tgcycl ümidini kaybetme canım rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah 🥰
Melike37 Tgcycl kuzum olsun bundada vardır bı hayır Rabbim en güzel zamanda en hayırlısını nasip etsin inşallah üzülme 🙏♥️