Mihribann Aydan05 folik asit de iyi . Sağlıklı gebelik için. Ama protestan düşük riski için verilir genelde
Aydan05 Mihribann anladım canım cevap icin teşekkürler yinede bu hafta gittiğimde bir soruyum kapadokyadan sevgiler 💐
Aslannnn Aydan05 valla benim kanamam falan yoktu cok yeni daha diye olasi kötü biseye karşı önlem için verdi diye düşünüyorum 😕😉💟
DamlaSarbulut Aslannnn görürsünüz az kalmış benim 5+0 dı belli olmuştu biraz daha sabredin farklılık gösterebiliyo 😊
Aslannnn Aydan05 gebelik var diye gittim bakti keseyi göremedi receteni yazdim ilaclari kullan dedi ☺
uras Aydan05 yok canım gerek duymadikca vermiyor doktorlar kese asagida olunca ve düşük riski olunca veriyor.benim önceki hamileligim dusuk le sonuçlandı onda çok igne kullanmistim ama bunda vermedi ins herşey yolunda diye vermemiştir diye düşünüyorum
Hulyauygur Ask36 keseyi gördün mü canım? Yeri nasıl? Doktorum kanama ya da lekelenmelerin normal olduğunu söylemişti bu dönemde bana
MehmetAkifZeli kızlar selam bende dr dan geldim kalp atısıjı dinledik tekrar ama yavaş dedi dr um 😔 Pıt pıt atıxam diye uğraşıyor 😔 Kan sulandırıcı iğne verdi 10 adet karından vurulan haftaya tekrar gidicez dua edin toparlamış olsun meleğim 🙏🏻
MehmetAkifZeli DilekTapnar inşallahhhh canımmm inşallahhh şu 10 haftayı bari bi atlatıp rahatlasak biraz 😊
MehmetAkifZeli DilekTapnar 6+3 millet ileri gider ben ha bire geri gidiyorum 😂 Önce geç döllenme dendi bi hafta geri attı bugün 6+5 bekliyordum ulturasonda da 3 çıktı 🤦♀️
Gamzelim14 [bilinmeyen] banada 18 kasım dendi 🙂 Rabbim hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin inşAllah
Hannah Selam kızlar benim de 8+4 ve 1 kasımda Doğum gözüküyor. Bu hafta çok halsizlik, bulantı ve nefes problemim var. Sizin de oluyor mu? Aldığınız bir önlem var mı?
Nurayy28 Hannah merhaba 6 kasım dogum 8 haftayız💕 . Mide bulantim yeni yeni geliyor yemeklerden tiksinmeye basladim☺ yatmak istiyorum sürekli is yapmak gelmiyor 😃ama vardiyalı çalışıyorum mecbur 🤰🙇♀️
ekincimuk NarinYetimolu benimde tam 6+4 bizde 21 martta kese gorduk ☺ Kalp atisi icin 15 gun sonra gelin dediler.5 nisanda gidicez bakalim☺