tgbhb Biz de 21 Martta kalp atışını duyduk. 7+3 haftalık hamileyim. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Ozllemm Bizde 5+4 Olduk Rabbim Hepimize Saglıklı bir şekilde Kucagımıza Almamızı nasıp etsin İnşallah 🤗
Ozllemm Betul3425 keseyi gördük ama henüz içini göremedik allah nasıp ederse cuma günü tekrar gidicem
HaticeTaze MomTubi 28 kasıma denk geliyor hesaplara göre dogum. 20 subat son adet tarihm aynımıyz merak ettm
MehmetAkifZeli DilekTapnar 6+3 millet ileri gider ben ha bire geri gidiyorum 😂 Önce geç döllenme dendi bi hafta geri attı bugün 6+5 bekliyordum ulturasonda da 3 çıktı 🤦♀️
Burcu16 MehmetAkifZeli aynı kaderi mi paylaşıyoruZ desem bende 6+3 kese görünmediği için 4+3 te geç döllenme demişti cuma günü gidecem bakalım bebişi ve keseyi 5+5 te gördüm siz kalp atışı duydunzmu
MehmetAkifZeli Kızlar evham ister istemez hepimi yapıyoruz başta kendim 😂 Ama Rabb'im onu vizem nasip ettiyse asla kopmazlar zaten bizden 🐣 İnşallah herkese HAYIRLI SAĞLIKLI evlatlar nasip etsin Rabb'ime
Nurayy28 Hannah merhaba 6 kasım dogum 8 haftayız💕 . Mide bulantim yeni yeni geliyor yemeklerden tiksinmeye basladim☺ yatmak istiyorum sürekli is yapmak gelmiyor 😃ama vardiyalı çalışıyorum mecbur 🤰🙇♀️
MehmetAkifZeli Benim daha mide bulantım falan yok 🤔 Bende bebeğin canlılığından dolayı endişe ediyorum ama demek ki 8 haftaya kadar da olmayabiliyor 🙈
Nurayy28 MehmetAkifZeli tabi herkesin yapısı farklı göğüsleriminde de hassasiyet damarlari belirgin olmaya basladi😙💕🤰
Ask36 nilo81 üç gündür uzanıyorum yarın kontrole gidicem bebeiğim inşallah beni bırakmamıştır nolur dua edin 🙏