Hulyauygur Aslannnn Muhtemelen canım ben adet günümden 1 gün önce kan tahlili yaptırdım hcg 28 çıktı yani çok küçüktü 😍 son adet tarihim de 12 şubat sen de içini ferah tut görürsün Allah’ın izniyle 😘❤
Aslannnn DamlaSarbulut cok heyecanli bu bekleyişler zmaan gecmiyor bizde görebilseydik kesemizi iyi olacakti😃😂👶😄
DamlaSarbulut Aslannnn görürsünüz az kalmış benim 5+0 dı belli olmuştu biraz daha sabredin farklılık gösterebiliyo 😊
Aslannnn uras canim o yarif ettigin ağrı bendede oluyor bende korkuyorum ama insallah iyidir bebeklerimiz 😄 normalde doktorlar veriyormus progestan banada verdi hatta folik asit takviyeli demir ilaci bile verdi
Gulos Bende yeni öğrendim hamile olduğumu ilk bebeğimde düşük yaptım Şimdi bebeğim 5 haftalık diyeri gibi olmasın diye herğün dua ediyorum
Aydan05 Gulos Gulos Allahım büyük canım dua et rabbim bilir en iyisini bende dua ederim sana hepimizinki Allaha emanet olsun
-mummy- 14 kasım gözüküyor 7 haftalık ama doktor 5 haftalık dedi ☺Keseyi gördük bu hafta kalp ayışı için gitcez ilki düşüktü bakalım inşallah herşey güzel olcak
Zeynep-ZMG Aslannnn selam canım naptın dün gittin gördünmü keseyi bebişini 2 nisanda diyodunya inşallah görmşsündür😊
Aslannnn Aydan05 bilmiyorumm düşük tehlikesi falan olmasin diye heralde önlem amaçlı oldugunu düşünüyorum
Mihribann Aydan05 folik asit de iyi . Sağlıklı gebelik için. Ama protestan düşük riski için verilir genelde
Aslannnn Aydan05 gebelik var diye gittim bakti keseyi göremedi receteni yazdim ilaclari kullan dedi ☺
Mihribann Ask36 benim de 5+6 kanama oldum . Protestan verdi doktor. Size de verdi mi . Korkmayın hele ki stres hiç etmeyin geçer inşaallah 😊
Ask36 Mihribann evet benim tüp bebek progrstan kullanıyorum bakalım yarın kontrol var inşallah bebeğim bana sıkı sıkı tutunmultur dua edin lütfen 🙏 siz de kanama çok mu oldu
uras Aydan05 yok canım gerek duymadikca vermiyor doktorlar kese asagida olunca ve düşük riski olunca veriyor.benim önceki hamileligim dusuk le sonuçlandı onda çok igne kullanmistim ama bunda vermedi ins herşey yolunda diye vermemiştir diye düşünüyorum