TunarinAnnesi Ebrumrcnnn_ tde_kubra Omerinzevcesi busrasahinn kızlar bugun adetimin 20 ci günü bu ay rahim filmi Femara ve soğan kürü yaptım daha adette 8 gün kala test yap dedi dr Bugun de lekelenme oldu test bakın bana mi öyle geldi yoksa silik bi çizgi mi var? https://imgyukle.com/i/E0NQPt
Nesizade05 Ebrumrcnnn_ ayyy maşaAllah benim de böyleydi cok sevindim Allah tamamına erdirsin inşaAllah rabbim isteyen herkese versin hayırlı sağlıklı evlatlar 🤲🏻
tde_kubra Oh maşallah benim tüp bebek değil ama test yaptığımda daha da silik çıkıyordu ışık tutup görüyorduk şimdi 28 haftalık 🙏 kan sonuçları da güzel gelir inş 💕
tde_kubra TunarinAnnesi 2. Çizgiyi gördüm ben de canım inş hamilesindir, ben adetime 3 gün kala yapmıştım aynı böyleydi. Sonraki günlerde de yaptım hiç koyu kırmızı çıkmadı ama hamileyim şu an.
busrasahinn TunarinAnnesi bende görüyorum erken gebelik testleri var 15 25 tl civarinda fiyatları bide onunla yap istersen
TunarinAnnesi tde_kubra ay İnşAllah kuzum bu ay çok şey yaptim tedavi rahim filmi bak bi güzel kalpli arkadaşim böyle yapdi daha net gözükdü https://imgyukle.com/i/E0N2ZG
tde_kubra TunarinAnnesi yani dediğim gibi ben görüyorum benim de böyle olmuştu ama kan tahlili kesin sonuç bir de erken gebelik testleri var onlar da biraz daha belirgin çıkmıştı canım onu da deneyebilirsin
DiplomaliEvHanimi TunarinAnnesi 😍yaklasik 3aydir buralarda goruyorum gorusuyoruz canim birbirimize destek olmamiz dualarimizi etmemiz lazim😍
__birafitap__ TunarinAnnesi 😍😍😍 çok şükür sonunda oldu kuzum ayy ben gayet net görüyorum çizgiyi 😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤❤
tde_kubra ariyaliyya tam Regl günümde kan tahlili verdim 106 çıkmıştı, 2 günde bir kan tahlilini tekrarladım, benim dış gebelik geçmişim olduğu için sürekli takip ettim kendimi hem idrar testiyle hem kan testleriyle
TunarinAnnesi DiplomaliEvHanimi ben hep dua ediyorum canm bana 1 evlat versin Rabbim herkese 3 5 tane İnşAllah
TunarinAnnesi busrasahinn Hazanur Omerinzevcesi kızlar iyi kalbinizden öperim ama daha erken bunu doktor söyledi yap diye bi daha 1 hafta sonra yapcam İnşAllah