TunarinAnnesi busrasahinn Hazanur Omerinzevcesi kızlar iyi kalbinizden öperim ama daha erken bunu doktor söyledi yap diye bi daha 1 hafta sonra yapcam İnşAllah
Omerinzevcesi TunarinAnnesi Hamilelerin duası kabul olurmuş ya ben sana çok dua edicem ve kıpkırmızı çift çizgi görces birlikte 😍😍
busrasahinn TunarinAnnesi inşallah tam olarak çift cizgiyi de görürsün canım çok çok içten dualarım seninle 😍
Betulsna TunarinAnnesi Bende yeni hamileyim umarım dualarım kabul olur inşallah o çizgi kıpkırmızı bir çizgiye döner. Rabbim herkese tüm isteyenlere çift çizgiyi görmeyi daha sonra sağlıklı gebelik geçirmeyi nasip etsin içinde sana da inşallah 🤲
TunarinAnnesi Betulsna Tebrikler kuzum sen ben isteyen her kes sağlikli bebeğini kucağına alsın İnşAllah ❤️🙏🧿Allah razı olsun dualarin için teşekkür ederim
Nesizade05 Ebrumrcnnn_ ayyy maşaAllah benim de böyleydi cok sevindim Allah tamamına erdirsin inşaAllah rabbim isteyen herkese versin hayırlı sağlıklı evlatlar 🤲🏻
Gls Ebrumrcnnn_ gözün aydın canım benim de tüp bebek di benim de böyle di doktora telefon da sormuştum idrar da çıkmışsa kanda kesin çıkar tebrik ederim demişti sağlıklı bi süreç olur inşallah sağ salim kucağında da alırsın
Betulsna Ebrumrcnnn_ Bnmde öyle çıkmıştı cnm hamilesin Allahın izniyle. Sonuç çıkınca beni de etiketle. Günüm geçti mi bu arada?