Selinglr dünkü testte vardı bu gün başka marka test yaptım ama negatif çıktı 😔 kan verdim hayırlı sonuç çıkar inşaAllah 🤲🏻
Merhaba ben ocak aylarinda test yapmistim aynen dedigin gibi basindan ayrildim 15 20 dakka sonra baktim cift cizgi cikti sonra kan vermeye gttim negatif cikti hamile degilmisim bu tesler 5 dakka icin de cikft cizgi cikarsa gecerli oluyor bence bi kan ver daha kesin sonuc olur senin icin
    Nasippp kanda yükselmeye bilir canm adet günün testide Kanida tekrar yap aryicak İnşAllah 🥰
      Rabbim nasip eder insallah uc ay arayla hamile kaldim ben rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
      Nasippp ben inanıyorum canım benim sadece zamanını bekliyoruz bizler🤲🤲🤲
        Burcu2121 inşallah kuzum bu gün biraz modum düştü adet olup tekrar dimdik durmak istiyorum 🤲🏻🌸
          Nasippp her şey güzel olacak kuzum benim ben inanıyorum sende inan 🤲🤲🤲🌸
            Burcu2121
            Çok sağol kuzum Allah razı olsun dua et bana sağlıklısını hayurlısını nasip etsin mevlam bu ay özele gidip çatlama ve klomen iğnesi kullanmak istediğimi söyleyeceğim belki senin peşinden gelirim 🥰 allahım nasip ederse 🤲🏻🌸☺️