Mihriiban hepimiz için inşallah kuzum adetimi yanlış yazmışım ben günleri karıştırmışım 😂 adetime 3 gün varmış çarşamba adet günüm 😁
    Nasippp benim ilk gebeliğimde adetime 4 gün kala test yapmıştım aynen böyle çıkmıştı hatta daha silik çıkmıştı bence hamilesiniz
      EmineTavan hadi inşallah kuzum 🥰🤲🏻 Peki kan tahlilini ne zmn yaptırmıştın kuzum kaç çıkmıştı değerin:)
        Nasippp canım bendede böyle çıktı hatta üzerine adet oldum. İkinci adetimde 5 gün gecikmem oldu test yaptım hemen birde sabah ilk idrarla yap testi daha net ve hızlı çıkıyor bir baktım fazlaca belirgin çift çizgi 😊 kan testi yaptırmaya gittiğimdeyse 4 haftalık olduğunu öğrendim 😊 İnşallah vardır hayırlısı olsun 😊
          Nasippp inaşşllah sendede vardır canım 🤲🏻 Sonuçları buraya bildirelim olur mu🥰
            Nasippp sabah kalktığında aç karnına yap daha net sonuç alırsın
              Nasippp hadi bakalım hayırlı haberler alalım inşallah canım senin içinde dua edicem🥰
                Hahhsueoe
                canım benim allah razı olsun 🥰 ismim büşra ismimi anarak dua edersen çok memnun olurum 😍 bende sana edicem kuzum rabbim muradımızı versin 🤲🏻🥰
                  Nasippp kanda daha iyi sonuc alırsın canım bnımde boyledi hamileyimdim
                  Nasippp Benimki de böyleydi şuanda 7 haftalık hamileyim darısı başına olsun bende adetime birkac gun kala yaptirmistim
                  Nasippp benim testimde aynı böyle çok silikti. Şuan oglusum 24 haftalik oldu çok sukur😊 çok güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. Dualarım seninle ve nerde isteyen varsa onlarla 🙏