Brcbrc6645 Ya hıçkırığı nasıl anlıyosunuz ben daha hiç bi yaptığını hıçkırığa yormadım acaba ben mi anlayamıyorum 😁
shsn Kizkalesi hiç sorma yaa 😀😀😀Fdle bende aynı şekldeym bal babası hçkırıyor yerm ben onn hıçkrğnı dye dolanıyorum
Kizkalesi shsn, 😂 ay ben hiç bebeğime öyle seslenemiyorum hatta konuşamıyorum bile arada kızım diye karnımı okşuyorum okadar. Beşiğine bakıyorum kıyafetlerine bir an önce hayırlısı ile gelsinler de sevelim bu hıçgıdıkları😊😍
Bahar2 Fdle 27+6 gün bende aynı şekilde hissediyorum birde sol kaburga kemiğim çok ağrıyor bebeğin başı yukarıdaymış doktorum söyledi tedirgin olacak bir şey yokmuş zamanla dönecek dedi Sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi
Fdle Bahar2 amin canim insallah ben henüz pozisyonunu bilmiyorum çarşamba günü gidicem doktora en son 23 haftalıkken gittim pozisyonu ile alakalı hiç yorum yapmadı erken diye belki de
Bahar2 Fdle Benim çok ağrım oldu kaburgamda geçen hafta kan ilacı yazırmaya gitmiştim doktor baktı ultrasonda o söyledi canım başı yukarıdaymış
shsn Fdle bana 32den snra pozisyon yormu yapmaya başladı canım. Kafa yukarda kızımn inş döner zamanla. Ay sağlkla gelsn bebşlermz onları verene kurban olrmm🙏
Fdle Kizkalesi ben seviyorum valla sürekli değil ama bazen kurban da oluyorum onun uğruna ölüyorum da götünü de yiyorum hahahh🙈🙈😁😁
shsn Fdle Kizkalesi aaa olurmu ben ismiyle bile sesleniyorm 😀😀😀 babasıyla durmadan onu verene kurban oluyoruz, şükür ediyoruz, hareket ettikçe hareket eden yerlerni yiyoruz 😀bir doğda ısırcam seni bile dedm😀😀😀 anasının bir psklopat oldğna şimdiden alşmalı😀😀😀
Fdle Bahar2 anladım canım bakalım bu randevum da doktor yorum yapacak mi cok da merak ediyorum açıkçası kilo almış mı durumu nasıl falan özledim de yaklaşık 5 haftadır görmüyorum yavrumu🙈
_kubranurr_ Fdle onuda bı adkadas soylmıstı bana onun kızı olacak rahımıme baskı yapıyor agrıyor dıyordu