shsn Kizkalesi hiç sorma kızım aşağı kızım yukarı 😀😀😀😀 şimdiden aşk yaşıyor 😀 aman öyle olsnlar ya bir kız evladı içn baba sevgisi çok önemli
_kubranurr_ Fdle onuda bı adkadas soylmıstı bana onun kızı olacak rahımıme baskı yapıyor agrıyor dıyordu
Kizkalesi shsn tabi canım öyle 😊 ben şimdiden kıskanıyorum valla benimki göreve gidince beni görüntülü aramaz normalde 15 gün falan kalır, şimdiden diyorum sankın kızımı görcem diye arama açmam benim için aramadın kızımı görcem diyede arama diyorum 😂
shsn Kizkalesi arada bende kıskanıyorm çaktırma 🙈🙈😀😀😀 eşinin görevi ne acaba canım. Ben diyormki şunu yapalımmı senmi istiyorsn kızım mı diyor kızn diyorm tamam yapalm diyor, 😀uğraşıyor benmle 😀
Kizkalesi shsn eşim özel harekatçı canım 😊 tabi daha kızları gelmeden yerimizi elimizden aldı 😂 benimkide öyle hatta ben bazen karnımı dürtüyorum kızım kıpırdasın diye karışma kızıma dio😝
shsn Kizkalesi benm eşmde polis canım tahmn ettm ondan sordm. Benmkide sevglm diye sesleniyor özledm seni hadi vur diyor bnm sıpa vuruyor 😀şok oluyorm ya
Kizkalesi shsn ahaha ne güzel ama ya bu zamanlar zorluğunu biz çekiyoruz ama 😝 off valla ben bıktım bunun görevlerinden hamileliğimin yarısını yanlız geçirdim şimdide sınırda soranlara diyorum aşık değilseniz görücü usulu polisle evlenmeyin diye ben aşık oldum kocama napim beklicem 😂 ya sen kaç haftalık hamilesin bebek hareketlerindwn karnım ağrıyor artık normal mi acaba bu bazen çok az hareket ediyor korkuyorum bişey oldumu diye bazende böyle karnımı delecek oluyor canım acıyor valla maşallah son 3-4 gündür hiç durmadı kzıım
shsn Kizkalesi valla bende uuzn süre bekleyerek severek evlendim o yüzden dayanıyorm 😀 34 haftalk oldk canım. Şuan mesela öyle oynuyor ki anlatamam durmuyor ama bazende o kdr az gareket ediyor ki dedğn gibi değişiyor hiç korkma. Uyuyor uyanıyor. Sen yoruluyorsn yoruluyor ruh haln etkiliyor senn kaç haftalk
Kizkalesi shsn 30 haftanın içindeyiz. Korktuğumdan değil de karnım ağrıyor hareketlerinden bende acaba bu kasılma da ben mi anlamıyorum diyorum karnımı deliyor gibi karnımda küçük küçük çıkıntıları elime geliyor el ayak popo baş her neresiyse 🤷
Kizkalesi shsn ay hadi bakalım şu kızı hayırlısı ile doğurayım 😂 hepimiz inşallah sağ salim kucağımıza alalım 😊💕
Beyzanurlina Fdle ben tekmelerini aşşada hissettimde idrar torbama baskı yapyodu hatta ayaklarıyla vuruyodu🤣 başı aşşada ama hiç aşşada hissetmiyorum sol tarafıma vuruyo🤣