DilanY Gnca31 sütü günde 1 bardak bolcaa suu önerildi işte bana da . Çarşamba benimde kontrolüm var hayırlısı olsun umarım güzel haberler alırız 🙏
Gnca31 DilanY amin inşallah ya haberleselim insallah yeniden hayirla sonuclanir umarim ikimiz için de 🙏
cordelia shsn bana da ayni sıkıntıyı söyledi doktorum. Sınıra yakın , azalmış suyun diye. Her gün bir bardak portakal suyu içiyorum. Havuç suyu yerine 3-4 tane havuç yiyorum gün içinde. Ve 3 litre su içmeye çalışıyorum. Hayırlısıyla Sağlıkla uzun ömürlerle bebişlerimizi kucağımıza alırız insalah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤱🏻🤱🏻🤱🏻
DilanY cordelia evet kireçlenmeden dolayı bebek yeterli beslenemiyomuş. Bol bol su içiyorum işte senin söylediğin besinlerden bi kaçını yeterince yiyorum . Yoğurtla pek aram yok katılığından dolayı hoşuma gitmiyo onun yerine süt ve ayran içiyorum . Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için umarım hayırlısıyla kucağımıza alırız 🙏🤲❤️
shsn cordelia ay canım ne güzel ben su konusunda sadık kalamıyorm😥 amin canım sağlkla gelsn inş bebekler sen kaçncı haftadasn
cordelia Gnca31 Her gün kaşar peyniri, muz , evde mayalanmış yoğurt ye. Bi de bir iki kaşık pekmez ye. Bebislere kilo yapıyormuş bunlar. Ama suyu az olduğunda normalden daha az kilo alır dedi doktor bana. Ben de her gün düzenli beslenip bunlari tüketiyorum.
Gnca31 cordelia ya boyle bir durum olmadan oncede tum bunlarin hepsini yiyordum inan ama demekki kordondan yeteri kadar beslenemeyince boyle oluyormus cok teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏
Gnca31 cordelia ya boyle bir durum olmadan oncede tum bunlarin hepsini yiyordum inan ama demekki kordondan yeteri kadar beslenemeyince boyle oluyormus cok teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏
Iremgokce DilanY o haftalarda suyun yavaştan azalması normal ayrıca bebeğin doğsa bile yüksek ihtimalle küveze bile girmicek bence endişe etme
cordelia shsn 39+5 bugün de agrimiz sancımız yok. Bu gidişle normal diye beklerken sezeryana gireceğim gibime geliyor. 😄 Aman artık hayırlısıyla kucağımıza alalım da normal sezeryan fark etmez. Önemli olan bebişin sağlığı sıhhati.
Iremgokce DilanY omun içinde endişe etme bazen geciktirebiliyo doktorlar ama en doğrusunu allah bilir 🙏🏻
Mucizebebegim3 DilanY Aslnda haftan cok guzel bebegine brsye olmasin istiyrosan sezeryan iste doguma alsinlar canim ..Allahim sana bagislasin insallah 🙏
DilanY Mucizebebegim3 haftamı yanlış yazmışım ben yazık ki 😕 normal de 35 haftayım . Doktor kontrolünde ilerliyorum Çarşamba günü konuşmayı düşünüyodm bende beklemek psikolojik olarak çok etkiledi beni . Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim 🙏❤️ Cümlemize inşAllah 🤲
Mucizebebegim3 DilanY Aminn insallah korkma ama erkenden doguma alirsa bak millet 28inci haftssinda doguruyor maasallah saglikla 🙏😊 Allahij izniyle birsey olmucak minnosuna.. Saglikla gelecek surekli doktor kontrolunde ol o yeter 🙏♥️
Gnca31 Senass merhaba gunaydin canim 2.gebeligim 24 aralik fakat sezeryan olacagim icin 12 ya da 13 Aralik diye tahmin ediyorum ama drumla henuz bu konuyu konusmadik bakalim bu durumda süreç nasil ilerleyecek sizinki kacinci haftada
Girlmom DilanY bana doktor artık suyun 20. Haftalara göre çok olmaz demişti son haftalara yaklaştığımız için sanırım 38+6 yım bende korkma bence 🥰