Gnca31 cordelia ya boyle bir durum olmadan oncede tum bunlarin hepsini yiyordum inan ama demekki kordondan yeteri kadar beslenemeyince boyle oluyormus cok teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏
DilanY ikicocukannesi_ herhangi bi sağlık sorunu olmadı dmi doğunca ya da normal mi oldu sezeryana mı aldılar?? hayırlısıyla bende bi dogursaydım 🙏 .
ikicocukannesi_ DilanY sezeryan aldılar çok şükür nefes dışında bir problemi yok şuan cihaza bağlı bekliyoruz
YDE Seymasezer suyun azlığı gibi fazlalığıda sorunlu bir durum. İlerleyen haftalarda şeker yüklemesi yaptırmanız gerekicek muhtemelen. Umarım şeker çıkmaz. Genelde onunla ilişkili bir durum
DilanY Gnca31 evet nts’ ye girdim sancım çıktı ama devamlı deildi . daha sonra muayeneye girdim su için Allah’a şükür suyum yükselmiş 85 di işte 110 olmuş ❣️🤲 senin nasıl geçti umarım iyidir 🙏
DilanY ikicocukannesi_ sezeryandan çok korkuyorum bende . Umarım bi an önce daha da sağlıklı olur ❤️❣️❣️🤲
P_i_n_a_r_90 Benimde ilk çocuğumu 38 haftamda su azlığı sebebiyle suni sancıyla doğum yaptim. Çok şükür normal ve sağlıklı oldu. Bu ikincisinde 32 haftaligim Şu anda ve korkuyorum yine su bitmesinden. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin insallah
DilanY P_i_n_a_r_90 benim bugün kontrolümde suyum fazlalaşmıştı . Suyu çok içmeye başlamıştım bu durumdan sonra Allah’a şükür bugün iyi haberler aldım korkma Yani suyu en fazla 3 litre iç günlük
Gnca31 DilanY benimde oyle cikti nst suyunda bi değişiklik yok haftaya kadar dikkatli olup tekrar gel dedi 2 doz ciger geliştirici igne yazdi sanirim haftaya bebegi alip almayacagi belli olacak henuz cok küçük Allahim nasıl olacak 😢😢
DilanY Gnca31 Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz ama sen rahatlamak için sağlık ocağına gidip bebeğinin kalp atışlarını dinle mutlaka ve mutlaka suyu asla ihmal etme ve en önemlisi duanı da eksik etme . İnşAllah sağ salim kucağımıza alcaz sıkma canını 🤲🤲🤲🙏🙏
Ayse_12 Seymasezer diyabetini ölçtür çünkü suyun fazlalığıda erken doğum riski taşıyor canım önlemini al bende de aynı sorun var