gezentianne Lindam Tek isim koyacağız, iki isim hiççç sevmemmm evde baska okulda başka kafası karışıyor cocugun Hem her isim bir karakter çift karakterli olabilir :))
Pdrcianne Tek isim kesinlikle. Okullarda 2 isim cocukta sorun olabiliyor öğretmenler genelde ilki ismi kullanır ama aile 2. İsim kullanılıyorsa sorun olabiliyor 2 isim ilkokulda çocukta zorluk yaratabiliyor
Gizemkara21 Dilru dayımın iki kızı var ikiz 6 isim arasında kararsız kaldılar 😀 dayım ne anneannemi ne dedemi ne kayınvalidesini ne kayınbabasını nede kendi ve eşinin isteğinden vazgeçti 3 er 3 er isim koydular 😂
Nehir66 Lindam kız olursa bebeğim tek isim düşündük (masal ) olacak erkek olursa da çift isim düşündü eşim (kuzey Efe) diye yani çift isimler arttık moda olmuş herhalde😂😂🤣
Dilru Gizemkara21 maşallah maşallah 😂 ama keske cocuklari dusunseymis. Cocuklar isimlerine tepki vermicekler kucukken 😅 yani ben oyleydim kimi ilk ismimi kullanuyodu kimi ikinci sasiriyodum kimi cagiriyirlar diye 😅
Felipe Lindam canım şimdi burda herkes birbiirne saldıracak ama ben en yakınımdan örnek vereyim ablam kızına iki isim koydu inan ki ikinci ismi kimse kullanmıyor bile bana cok boş anlamsız geliyor benım de oğlum olacak tek isim koydum .. bana aşırı derece itici geliyor iki isim. Gereksiz buluyorum açıkcası çünkü kullanılmıyor hiç.
Zeeehra Lindam evett.. ben hep tek isim istiyodum ama esim cift isimden yanaydi. Sonra arastirmasini yaptik ve ona rastladiktan sonra tek isimde karar kildik
Elisaalya Lindam bende çift isimliyim kizimda cift isimli oldu annemi kiramadigim icin. Ama oğlum tek isim olucak yamaç🎈♥️