gzmuygn Seymaert yok sınavlarda kodlama yok artık direkt geliyor kodlanmış şekilde önüne çocuğun merak etmeyin 😂
Seymaert gzmuygn ay sınava girmeyeli seneler oldu. Gerçi bizim bebeler doğup o kadqr büyüyyene kadar sınav sistemi de kalkar 😂
gzmuygn Seymaert tabi ben öğretmenim ben bile yetişemiyorum sınav değişim hızına her yıl bir şey koyuyorlar.Bizim çocukları robot öğretmen uzaktan eğitir sınav mınav kalmaz üniversite bile kalkabilir 😂😂😂
Burcu-cuk Lindam ilk bebeğime tek isim koyduk şimdi tekrar hamileyim nasip olursa yine tek koyacağız🤗 çift isimleri pek sevemiyoruz🙈🤷🏻♀️
miniknokta Lindam ben 🙋🏼♀️🌸 her açıdan tek isim daha kolay bence tabii çocuğun ilerde beğenmeyeceği eski tarz (büyükanne-büyükbaba) ismi değilse 😊
Dilru Gizemkara21 maşallah maşallah 😂 ama keske cocuklari dusunseymis. Cocuklar isimlerine tepki vermicekler kucukken 😅 yani ben oyleydim kimi ilk ismimi kullanuyodu kimi ikinci sasiriyodum kimi cagiriyirlar diye 😅
Sema12 Lindam ben iki isim terch ediorm cnku bu sefer biri aklimda kalms olcak , oglmn adini esim koydu Kivanc Mert , Kizimn adinida ben koycam Seçil Nisa olcak INSALLAAAHH 😍😍