Mry91 45le hamile kaldim suan 54 kiloyum 6 aylik hamileyim 28 yasindayim hayatimda 47kg dan fazla olmadim rekora gidiyorum 15kg dan fazla almam insallahhh
Ceylan_kal Nnur93 ya sizi çok iyi anlıyorum siz bile benim yanımda az almışsınız 6,5 aylığım 15 kilo :(
omur_uzr Aysn__ ben şeker hastasiyim 46 kiloyla hamile kaldım şuan 38 haftalığım ve 71 kıloyum🙈🙈 ama hamile kalmadan önce aşırı zayıf olduğum için şimdi aldığım kilolar göze batmıyor ve beni gorenler ne güzel hiç kilo almamışsın sadece karnin çıkmış diyor 😂
Pinarars Aysn__ 6.aya kadar 4-5 kilo arası aldım. Sonrasında bir 5 kilo daha aldım. Ama iştahım baya açıldı özellikle son 1 aydır.
Nnur93 Ama yapı gereği çok çabuk alıp çok çabuk verebiliyorum çocuk sağlıklı olduktan sonra illa veririm çok takıpta kendimi üzemem.. hele ki emzirme çok önemli annem emzirme ile iki ayda 20 kiloyu verdim der hep belki de o içimi rahatlatıyor biraz 😂😂 vicdanımı rahatlatıyorum 😂😂
Musru Aysn__ 68 le hamile kaldım 33 haftaligiz 72 kiloyum 3 kilo tek almışım oda çocuğun kilosu olcak heralde😂😂😂😂
Scakir1 Nnur93 ben deee öyleyim 64-74 23 haftalık heleki boyum 1.70 belli olmuyor ama insan dert ediyor işte 😔
Deletedmom6 Scakir1 Canım boyumuz fln kaldığımız kilo nerdeyse aynı 🤭 Bende 30 +5 im boyum 1.73 64 ile hamile kaldım 3 hafta önce 72 dim 8 kilo almışım. Bakalım 3 hafta içinde ne kdr almışım. Bana da herkes hiç kilo almamışsın diyor🤷♀️
Deletedmom6 Aysn__ 30 +5 haftadayız en son 8 kilo almıştım bakalım 3 haftadır tartmadım kaç olduğumu bende merak ediyorum. Bu arada 64 ile hamile kaldım 72 yim 😄
ayse_akcura Aysn__ haftaya tam 4 aylık oluyorum 5 kilo aldım 🥰🥰 zayıfım kilo alınca çooookkk seviniyorum 🤭🤭