Neslihan_topcuu988 Zeyzeyn tesekkurler canim rabbim herkese nasip etsinn biz 2 yildir ugrasiyordukta saglik sorunlarimdan dolayi ertelendi cok sukur hepsi gecti gitti martta cocuklarimiz allahin izniyle kucagmizda olurlar🤗🙏
Zeyzeyn Faatmaace hic duymadım ama doktorun bi sakinxa gormediyse korkma canm demekki cogu bebekte olagan sey geciyomus zamanla
Haticemre21 Zeyzeyn sizde hayırlı haberler alırsınız inşallah 😍. Kızım olcak hayırlısıysa tabi degismezse bu zamandan snra 😂🤗🙏
Zeyzeyn Haticemre21 umarim degismez benimde oglus olacak 17 de ogrendik 😍💙😇 dualarinizda bizi de katın
Ryhnylmz Terspektif canım ne ağrın sızın oluyo benim de oluyo baya endişelendiriyo ya 😔 20+4 üz bu arada
Terspektif Zeyzeyn canım üşüttün mü acaba ayaklarını sıcak tut artık havalar soğudu 😕 bende de afedersin yatarken sağa sola dönerken vajina ağrısı oluyor bide kramp giriyor o kadar içtiğim magnezyum nereye gidiyo bu ağrılar ne anlamadım 😢
71_71 Bende de bacak ağrısı kalça ağrısı var sağ bacağım kasiliyo sağ taraf kalcam agriyo erkek bebek yaparmış böyle benimde oğlum olacak inşallah napalim ağrılı sizili dayancaz çünkü sonunda minigimize kavuşmak var sagliklica insallah🤲
Neslihan_topcuu988 71_71 saglikli dogsunlarda allahin izniylee bu agrilar sizilar kasintilar elbet gecicek
Zeyzeyn Neslihan_topcuu988 ne guzel kuzum 2 senenin sonunda bir melek 😍 Rabbim isteyen herkese nasip etsin