Ebru9360 Zeyzeyn 21+4 haftalik erkek bebege hamileyim sali gunu detayliya gircem ins temiz sonuclar cikar karin agrisi kemik agrilari zmn geciyo
Zeyzeyn Ebru9360 karin agrisi benim hala devam ediyo benimkide erkek sanirim erkek bebekte karin agrisi cok oluyo
Hatice_mustafa Zeyzeyn Hayır canim bana da 20 ve 24 haftalar arası dedi ama ben kendi isteğim ile bekliyorum 🤗
Mebos Zeyzeyn 20+1 olduk bizde çok şükür 2 hafta sonra detaylı ya giricez normal muayenede 3 gün önde görünüyoruz hareketlerini azda olsa hisseden varmı 🤗
Gozdeakan Zeyzeyn bende bugün tam 22 haftaya girdim.Detaylıyı salı günü oldum.Şükür herşey çok iyi çıktı.Sizin bebeklerin boy kilosu nasıl ? Bana 27 cm 528 gram dedi
Zeyzeyn Gozdeakan canm hic bilmiyorum 1 ay once girdim en son 3 lude kilo boy soylemedi pazartesi ogrenirim kilosunu boyunu insAllah
Dilarahayal Zeyzeyn 19+4 üm dr 22 de normal muayneye çagırdı 23 de detaylı ultrosona giricem 2 aralıkta flan şuana kadar haftasıyla aynı gidiyor inşallah detaylıda da sorun çıkmaz 🙏🏼
Zeyzeyn Neslihan_topcuu988 ne guzel kuzum 2 senenin sonunda bir melek 😍 Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Tuba_ 21+3 günlük olduk bizde ayrıntılı ya girdik çok şükür bir sıkıntı cıkmadı 🥰 Göbişleriniz cıktımı hanımlar 😇
Dilarahayal Zeyzeyn biran önce mart gelsin ve teker teker sağlıkla alalım bebişlerimizi kucagkmıza 🙏🏼
Mlkcan Zeyzeyn 14.de kontrolümüz var o zaman ister heralde doktor daha istemedi çünkü 😌 4lü tarama yaptırdım ama çok şükür temiz çıktı